Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

🔥 Nothing Phone (3a) 12/256 GB (Nothing Türkiye Garantili) 28.499 TL

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Akıllı telefon pazarında şeffaf tasarımı, yenilikçi Glyph arayüzü ve sade kullanıcı deneyimiyle kısa sürede kendine has bir yer edinen Nothing, merakla beklenen yeni modeli Nothing Phone (3a) ile Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaptı. Cihaz, özellikle tasarım ve performansı bir arada arayan kullanıcılar için cazip özelliklerle Çiçeksepeti platformu üzerinden satışa sunuldu.

1753260848520.png

Göz Alıcı Tasarım Güçlü Donanımla Buluşuyor

Nothing Phone (3a), markanın imzası haline gelen estetik anlayışını bir adım öteye taşıyor. Ancak bu telefon sadece bir tasarım objesi değil, aynı zamanda günlük ihtiyaçların ve daha fazlasının üstesinden gelebilecek güçlü bir donanıma sahip.

Türkiye'de satışa çıkan versiyon, kullanıcılarına sunduğu cömert donanım özellikleriyle dikkat çekiyor:
  • Yüksek Performans için 12 GB RAM: Günümüz mobil dünyasında akıcı bir deneyimin anahtarı olan yüksek RAM kapasitesi, bu modelde standart olarak sunuluyor. 12 GB RAM, uygulamalar arasında kesintisiz geçiş, çoklu görevlerde takılma yaşamadan çalışma ve en yoğun oyunlarda bile akıcı bir deneyim anlamına geliyor.
  • Devasa Depolama Alanı: 256 GB: Fotoğraflar, 4K videolar, oyunlar ve uygulamalar derken telefon hafızaları hızla dolabiliyor. Nothing Phone (3a)'nın 256 GB'lık devasa dahili depolama alanı ise "yer kalmadı" endişesini ortadan kaldırarak kullanıcılara büyük bir özgürlük sunuyor.
Nothing Phone (3a)'nın Türkiye'deki en dikkat çekici yanlarından biri de sunulduğu kampanya koşulları. Cihaz, Çiçeksepeti üzerinde sepete eklendiğinde geçerli olan 28.499 TL'lik özel bir fiyatla listeleniyor. Ayrıca ücretsiz kargo avantajı da bu teklifi daha cazip hale getiriyor.

Alışverişte en önemli konulardan biri olan garanti ise bu teklifin en güçlü yanı. Ürün, "Nothing Türkiye Garantili" olarak satılıyor. Bu ibare, telefonunuzun resmi distribütör güvencesi altında olduğunu ve herhangi bir arıza veya teknik sorunda doğrudan yetkili servis hizmeti alacağınız anlamına gelir. Bu da size güvenli ve sorunsuz bir kullanım süreci vaat eder.

Nothing Phone (3a); ikonik tasarımı, yüksek RAM ve depolama kapasitesiyle sunduğu güçlü performansı ve Nothing Türkiye Garantisi güvencesini bir araya getirerek orta-üst segmentte fark yaratacak bir model olduğunu kanıtlıyor. Eğer standart telefon tasarımlarından sıkıldıysanız ve hem performanslı hem de stil sahibi bir cihaz arıyorsanız, Çiçeksepeti'ndeki bu teklife göz atmanızda fayda var.🔥🔥

Son düzenleme:
Hocam bence kaçırılmayacak bir fiyatta indirime girmemiş bu telefon ederinin üstünde satılıyor . Nothing Tr ye özel fiyatlandırma çalışması yapması lazım

Hocam bence kaçırılmayacak bir fiyatta indirime girmemiş bu telefon ederinin üstünde satılıyor . Nothing Tr ye özel fiyatlandırma çalışması yapması lazım
katılıyorum hocam.

Fiyatı beni memnun etmedi şahsen pek alınacak değil uzun süredir beklememize değmeyecek gibi. Eğer yanında kulaklık hediye edeceklerse ve kabloda gelecekse almak düşünülebilir ama bu hali ile pek mantıklı gelmedi.

Fiyatı beni memnun etmedi şahsen pek alınacak değil uzun süredir beklememize değmeyecek gibi. Eğer yanında kulaklık hediye edeceklerse ve kabloda gelecekse almak düşünülebilir ama bu hali ile pek mantıklı gelmedi.

Fiyat daha düşecektir. İçerisinden şarj kablosu çıkıyor. Takipte Kalın. İndirim olduğu zaman paylaşacağım.

Fiyat daha düşecektir. İçerisinden şarj kablosu çıkıyor. Takipte Kalın. İndirim olduğu zaman paylaşacağım.
Ben fiyatının düşeceğini sanmıyorum bekleyeceğinize değecek denildi ama lansmana özel bir fiyatla bile çıkış yapamadı. Türkiye ofisi çok kötü pazarlama yapıyor.

3a pro almayı düşünüyorum ama 35 bin yüksek, yakın zamanda indirime girer mi sizce var mı bir öngörünüz? @Dr. Android

3a pro almayı düşünüyorum ama 35 bin yüksek, yakın zamanda indirime girer mi sizce var mı bir öngörünüz? @Dr. Android
İndirime girse bile maksimum ne kadar inebilirki düşündüğüm zaman pek mantıklı gelmiyor bana. Bende 3a pro almayı düşünüyordum maks düşeceği fiyat 28-30 gibi duruyor. Hâlâ pahalı bence

İndirime girse bile maksimum ne kadar inebilirki düşündüğüm zaman pek mantıklı gelmiyor bana. Bende 3a pro almayı düşünüyordum maks düşeceği fiyat 28-30 gibi duruyor. Hâlâ pahalı bence
Türkiye'de geç çıkış yaptığı için kısa sürede bir indirim alır diye düşünüyorum. Ya da umuyorum diyelim. 28 bine düşünmem alırım ama bu fiyata düşmesi uzarsa şayet heyecanım azalacağı için alır mıyım ya da o zamana kadar başka bir telefon almış olur muyum bilemiyorum.

Türkiye'de geç çıkış yaptığı için kısa sürede bir indirim alır diye düşünüyorum. Ya da umuyorum diyelim. 28 bine düşünmem alırım ama bu fiyata düşmesi uzarsa şayet heyecanım azalacağı için alır mıyım ya da o zamana kadar başka bir telefon almış olur muyum bilemiyorum.
Size şu şekilde anlatayım yurt dışında Samsung A56 ve Nothing 3a'nın fiyatı aynı. Türkiye fiyatları ise 3a 30.000₺, A56 ise 18.000₺ civarında. Ben normal bir kullanıcı olarak 3a'ya bu paraları vermeyi cazip göremiyorum bu aşamada. Hadi yazılımı daha özel, tasarımı daha özel falan derizde yine de aradaki fark hala uçurumda.

Hocam hakederi bence 3a Pro 30.000, 3a ise 25.000 TL. Düşmesini gerekiyor.ilk etapta evofone hep yüksek fiyattan piyasaya sürüyor daha sonra e ticaret sitelerinde fiyatlarda düşüş oluyor. O kampanyayları kovalamak gerekiyor.

Geri
Üst Alt