Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Cmf Buds Pro 2 arama geldiğinde ses gelmeme sorunu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Merhabalar. 1 hafta önce aldığım buds pro 2 cihazımda birden bire telefon görüşmesi anında ses gitti ve bir daha asla geri getiremedim.

Kulaklık bağlı, müzik dinliyorum. Gelen çağrının sesini de duyuyorum kulaklıktan ancak açtığımda sessizlik oluyor. Asla ne ses geliyor ne de sesim gidiyor.

Kulaklığı sıfırladım. Cihazdan komple sildim yeniden yükledim vs. Ancak bir türlü sesi getiremedim. İkinci telefonum olmadığı için deneme şansım olmadı. Var mıdır bilgisi olan. ?

kulaklığın yazılımını güncellediniz mi? sanırım bir güncellemesi var ilk geldiğinde.

kulaklığın yazılımını güncellediniz mi? sanırım bir güncellemesi var ilk geldiğinde.
Evet, kurulum yapmadan onu yaptırdı zaten. Birden bire gitmesi ve sadece telefon anında çalışmaması çok tuhaf reddit’e baktım ancak çok bi bilgi bulamadım. Çarşamba günü kağıthane evofone teknik servisine yakın olacağım. Bi uğrayıp göstereceğim.

merhabalar, LDAC aktif mi acaba?

Merhaba, biraz daha açık yazabilir misiniz :( nerden bakabilirim. Nothing uygulamasında böyle bir bölüm bulamadım. Telefonda da google dan baktığımda LDAC desteklemediğini gördüm iphone 11 telefonum

Tabi, telefon değil kulaklık desteklemekte.Bluetooth ayarlarına girin kulaklığın ve Yüksek kaliteli ses seçeneğini aktif olup olmadığını kontrol edin.Aktif ise pasife çekerek.Bluetooth'u kapatıp tekrar açmanızı ve sorunun devam edip etmediğini kontrol etmenizi öneririm.

Ek olarak sorun düzelmez ise; bu sorunu ne zaman yaşamaya başladınız, güncelleme yaptıktan önce mi sonra mı?

1740384808230.png
1740384817480.png

Tabi, telefon değil kulaklık desteklemekte.Bluetooth ayarlarına girin kulaklığın ve Yüksek kaliteli ses seçeneğini aktif olup olmadığını kontrol edin.Aktif ise pasife çekerek.Bluetooth'u kapatıp tekrar açmanızı ve sorunun devam edip etmediğini kontrol etmenizi öneririm.

Ek olarak sorun düzelmez ise; bu sorunu ne zaman yaşamaya başladınız, güncelleme yaptıktan önce mi sonra mı?

Ekli dosyayı görüntüle 1961Ekli dosyayı görüntüle 1962
Yine bir apple saçmalığı. Bizde ki uygulamada , androidde sunulan çoğu özellik yok. Sizin attığınız görseldeki ile bizdeki çok ayrı :(

Güncellemeyi kulaklığım aldığım anda yaptı. 2/3 gün kullandım. Telefon görüşmesi yaparken birden ses gitti. Kapattım tekrar aradım ancak bir daha ses alamadım asla.

Ekli dosyalar

• IMG_6173.jpeg
    IMG_6173.jpeg
    207.5 KB · Görüntüleme: 30
Yine bir apple saçmalığı. Bizde ki uygulamada , androidde sunulan çoğu özellik yok. Sizin attığınız görseldeki ile bizdeki çok ayrı :(

Güncellemeyi kulaklığım aldığım anda yaptı. 2/3 gün kullandım. Telefon görüşmesi yaparken birden ses gitti. Kapattım tekrar aradım ancak bir daha ses alamadım asla.

Anladım,üzgünüm :( Dediğiniz gibi evofone yetkili servis ile görüşün en kısa süre içerisinde size yardımcı olacaklardır.Geçmiş olsun 🙏

Merhaba, @Yasinoz evofone ile görüşebildiniz mi?

Geri
Üst Alt