- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
CMF Buds Pro 2, kullanıcılarına kolay eşleştirme ve kişiselleştirilebilir dokunmatik kontroller sunarak kablosuz kulaklık deneyimini daha da kullanıcı dostu hale getiriyor.
Kolay Eşleştirme:
CMF Buds Pro 2'yi kullanmaya başlamak için şarj kutusunu açmanız yeterli. Kulaklıklar otomatik olarak yeni bir cihaz eşleştirme veya yeniden bağlanma moduna girecektir. Android 6.0 Marshmallow veya üzeri ve Google Play servisleri 11.7+ yüklü olan Android telefonlarda "Hızlı Eşleştirme" (Fast Pair) özelliği sayesinde kulaklıklar daha da hızlı bir şekilde eşleştirilebilir.
Kişiselleştirilebilir Dokunmatik Kontroller:
CMF Buds Pro 2, çift dokunma, üçlü dokunma, basılı tutma ve çift dokunup basılı tutma gibi farklı dokunmatik hareketlerle kontrol edilebiliyor. Bu hareketlere istediğiniz işlevleri atayarak kulaklıklarınızı kişiselleştirebilirsiniz.
Nothing OS 2.0 ve Üzeri Cihazlarda:
Nothing OS 2.0 veya üzeri bir işletim sistemine sahip Nothing telefonlarında, bu kişiselleştirme ayarlarını telefonun Bluetooth arayüzünden yapabilirsiniz.
Diğer Cihazlarda:
Android 5.0 ve üzeri veya iOS 13 ve üzeri işletim sistemine sahip diğer cihazlarda ise, Nothing X uygulamasını indirip kurarak bu ayarları yapabilirsiniz.
Özelleştirilebilir İşlevler:
CMF Buds Pro 2'de kişiselleştirebileceğiniz işlevler arasında;
- Sonraki şarkı
- Önceki şarkı
- Ses açma
- Ses kısma
- Sesli asistan
- Gürültü engelleme modları arasında geçiş yapma
Sonuç:
CMF Buds Pro 2, kullanıcılarına sunduğu kolay eşleştirme ve kişiselleştirilebilir dokunmatik kontrollerle kablosuz kulaklık deneyimini kişiselleştirme ve kullanım kolaylığı açısından bir adım öteye taşıyor.