Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing OS 3.0'dan beklentileriniz neler?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing OS 3.0'un Nothing Phone (1)'in kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeye odaklanan bir güncelleme olması bekleniyor. Yeni görsel tasarım, daha fazla özelleştirme seçeneği, geliştirilmiş performans ve yeni uygulamalar Nothing OS 3.0'u heyecan verici bir güncelleme haline getiriyor.

Peki ya sizin Nothing OS 3.0'dan beklentileriniz neler?

Son düzenleme:
Benim Beklentilerim,

-Geliştirilmiş performans.
-ikonlar üzerinde kaç mesaj olduğu sayısı (fb, insta, tw vs)
-daha geliştirilmiş glyph arayüzü, daha fazla kontrol edilebilirlik.
-Kamera özelliklerinin arttırılması, mümkümse Lightroom ile vs entegre edilebilme.
-Daha güçlü AI seçenekleri.

ben genel olarak 2.5 i de çok beğeniyorum ihtiyacımı çok iyi karşılıuyor hatta pek bir eksiklik duymuyor. şu da olsaydı dediğim birşey yok.
yabancı forumlarda insanlar bir galeri uygulamasıdır tutturdu. google galeri de pekala her işe yarıyor.

Benim Beklentilerim,

-Geliştirilmiş performans.
-ikonlar üzerinde kaç mesaj olduğu sayısı (fb, insta, tw vs)
-daha geliştirilmiş glyph arayüzü, daha fazla kontrol edilebilirlik.
-Kamera özelliklerinin arttırılması, mümkümse Lightroom ile vs entegre edilebilme.
-Daha güçlü AI seçenekleri.

ben genel olarak 2.5 i de çok beğeniyorum ihtiyacımı çok iyi karşılıuyor hatta pek bir eksiklik duymuyor. şu da olsaydı dediğim birşey yok.
yabancı forumlarda insanlar bir galeri uygulamasıdır tutturdu. google galeri de pekala her işe yarıyor.

-İkonların üzerinde kaç mesaj olduğu sayısının bu güncellemede geleceğini düşünüyorum.Yabancı forumlarda bu talepte bulunan çok nothing kullanıcısı var.
-Glyph üzerinde çalışan bir çok kişi var.Önümüzdeki zamanlarda güzel geliştirmeler olabileceğini düşünüyorum.

Bunlara örnek olarak 2 tane konu önerebilirim.

-Kamera konusunda da geliştirme şart.
-AI'nin yolu çok açık umarım faydalı bir geliştirme yapabilirler.

Benim beklediğim geliştirmeler ise;

-Uygulama çekmecesinin iptal edilmesi seçeneği.
-Tüm özel app'lere uygun nothing ikonları.
-Blinkfeed tarzı bir sosyal medya takip uygulaması.
-Glyph özelleştirmelerinin kullanıcılar tarafından yapılabiliyor olması. 3310'larda olduğu gibi kendi melodimizi oluşturabilmeliyiz.

-Bence kendi galeri uygulaması olması lazım artık.
-Pc ile senkronize edilebilen bir altyapı gerekli.
-Kendi tema havuzu olmalı.
-Sadece nothing'e özgü farkı uygulamalar çıkartılmalı

*Bildirimlerin numaralanmasi
*Zil sesleri ve bildirim sesleri çok az
*Kilit ekranında ustteki tablo kapanabilmeli
*Kamera iyileştirilmesi
*Ses kaydında karşı tarafa ses kaydediliyor sesini kapatmali

*Bildirimlerin numaralanmasi
*Zil sesleri ve bildirim sesleri çok az
*Kilit ekranında ustteki tablo kapanabilmeli
*Kamera iyileştirilmesi

bu imkansız. illegal bir durum bu. regulasyona aykırı.

bu imkansız. illegal bir durum bu. regulasyona aykırı.

Katılmakla beraber, Nothing Phone kullanıcıları discord'da bu konuyla ilgili bir çözüm yayınlamışlar.

Katılmakla beraber, Nothing Phone kullanıcıları discord'da bu konuyla ilgili bir çözüm yayınlamışlar.

Bunu yaptım ama yine ses karşı tarafa gidiyor ama kısık bir şekilde bu seferde konuşmada aksaklıklar oluyor ses gelmemesi gibi

Carl, Ear ve Ear (a) ve mevcut ses serimizin, nerede olursanız olun ChatGPT'ye sesinizi kullanarak erişmenize olanak tanıyan yeni bir yapay zeka entegrasyonu alacağını duyurdu.

Nothing OS 3.0 için 2024 Temmuz gibi çıkacak diyorlar ama bu gerçek mi, yoksa Nothing Phone 3 ile beraber mi verilir?

Nothing OS 3.0 için 2024 Temmuz gibi çıkacak diyorlar ama bu gerçek mi, yoksa Nothing Phone 3 ile beraber mi verilir?
o zamana kalmaz. Nothing 3 muhtemelen Nothing OS 4 veya 3.5 ile filan gelir.

Nothing Phone 2a'ya Xiaomi bir cihazdan geçtim. Miui'deki bazı özelliklerin Nothing'de de olması gerektiğini düşünüyorum:
- Uygulamaya özel ses düzeyi
1000027546.png

- Rahatsız etme ve sessize alma modlarını süreli yapabilme
1000027547.png

Bunlara ek olarak
- Kendi galeri ve dosya yöneticisi uygulamalarının olması
- Navigasyon tuşlarını kaydırma yerine geri, menü ve son kullanılan uygulama tuşları olarak ayarlayabilme (ayarlardan yapılabiliyormuş)
- Uygulamaların Wifi ve mobil veri kullanımını kısıtlayabilme
özelliklerinin de eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Nothing Phone 2a'ya Xiaomi bir cihazdan geçtim. Miui'deki bazı özelliklerin Nothing'de de olması gerektiğini düşünüyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 225
Ekli dosyayı görüntüle 226

Bunlara ek olarak
- Navigasyon tuşlarını kaydırma yerine geri, menü ve son kullanılan uygulama tuşları olarak ayarlayabilme

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, bende uzun yıllar xiaomi kullanmış biri olarak nothing phone'a geçtiğimde miui'da olan bir çok özelliğin bu işletim sisteminde olmamasından dolayı şaşırmıştım. Sanki bazı android özellikleri dahi bilerek kısıtlanmış gibi, iOS gibi hızlı bir işletim yapacağız derken bomboş bir işletim sistemi olmuş Nothing OS. Kendi uygulamalarını eklememesi sistemin şişmesini engelliyor ok ama, bunları ilk açılışta da seçebiliyor olmalı kullanıcı. İlk açılışa Aroma Installer gibi bir sistem ekleyerek kurulum öncesi eklemek istenen/istenmeyen uygulamalar seçilebiliyor olmalı.Bunların içerisinde olmazsa olmaz galeri, dosya yöneticisi vb gibi uygulamalar kesinlikle eklenmeli.

Ekli dosyayı görüntüle 225
Ekli dosyayı görüntüle 226

Bunlara ek olarak
- Navigasyon tuşlarını kaydırma yerine geri, menü ve son kullanılan uygulama tuşları olarak ayarlayabilme

bu var halihazırda. ayarlardan yapabilirsin.

Xiaomi'de olan ikinci alan özelliği nothing phone'da var mı, varsa ben bulamadımda.

Fotoğraflardan yazı kopyalamada olsa iPhone daki gibi.
Herkes Nothing OS 3.0 için çıtayı yükseltti, umarım tüm beklentileri karşılayacak bir güncelleme olur.

Ben işletim sistemine eklenene kadar aşağıdaki uygulamayı kullanıyorum.

Geri
Üst Alt