- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing OS, kullanıcı deneyimini artırmak için çeşitli özellikler sunuyor. İşte bu işletim sistemini daha verimli kullanabilmeniz için bazı PRO ipuçları:
1. Kilit Ekranına Uygulama Ekleme
Kilit ekranınızı kişiselleştirmek ve sık kullandığınız uygulamalara hızlı erişim sağlamak için "Tow Extension" uygulamasını kullanabilirsiniz. İşte adım adım yapmanız gerekenler:
2. Kilit Ekranına Chat GPT Ekleme
Chat GPT uygulamasını kilit ekranınıza eklemek, anlık bilgiye ulaşmanın pratik bir yoludur. İşte nasıl yapacağınız:
3. Nothing Launcher Güncellemeleri
Nothing Launcher, kullanıcıların estetik tercihlerine yönelik güncellemeler sunuyor. İşte dikkat çeken bazı yenilikler:
Kilit ekranınızı kişiselleştirmek ve sık kullandığınız uygulamalara hızlı erişim sağlamak için "Tow Extension" uygulamasını kullanabilirsiniz. İşte adım adım yapmanız gerekenler:
- Uygulamayı İndirin: Play Store’dan "Tow Extension" uygulamasını indirin.
- Hızlı Ayarlar Menüsüne Ekleyin: "Tow Extension" seçeneğini hızlı ayarlar menüsünün üst kısmına sürükleyin ve kaydedin.
- Uygulama Seçimi: "Tow Extension" uygulamasını açın ve bir uygulamayı hızlı geçiş anahtarı olarak seçin.
- İkon ve Başlık Özelleştirme: Seçtiğiniz uygulamanın ikonunu ve başlığını kişiselleştirin.
- Ana Ekrana Ekleme: Oluşturduğunuz anahtarı ana ekrana eklemek için uzun basın ve seçin.
2. Kilit Ekranına Chat GPT Ekleme
Chat GPT uygulamasını kilit ekranınıza eklemek, anlık bilgiye ulaşmanın pratik bir yoludur. İşte nasıl yapacağınız:
- Uygulamayı İndirin: Chat GPT uygulamasını indirin ve giriş yapın.
- Sesli Arama Kullanın: Uygulama içinde sesli arama fonksiyonunu kullanarak, örneğin “Michelle Obama, Barack Obama’nın eşi” gibi bir soru sorun.
- Uygulamayı Zorla Kapatın: Uygulama bilgi sayfasından Chat GPT uygulamasını zorla kapatın.
- Uygulamayı Yeniden Açın: Uygulamayı yeniden açtığınızda, Chat GPT hızlı anahtarının görünmesi gerekir. Eğer görünmüyorsa, yukarıdaki adımları birkaç kez tekrarlayın.
- Widget Olarak Ekleyin: Hızlı anahtarı ana ekrana veya kilit ekranına widget olarak ekleyin.
3. Nothing Launcher Güncellemeleri
Nothing Launcher, kullanıcıların estetik tercihlerine yönelik güncellemeler sunuyor. İşte dikkat çeken bazı yenilikler:
- Düz İkon Paketi: Nothing’ın düz ikon paketi, uyumlu bir görünüm için siyah ve beyaz ikonlar sunuyor.
- Üçüncü Parti İkon Paketleri: Üçüncü parti ikon paketleri de destekleniyor, bu sayede kişisel dokunuşlar ekleyebilirsiniz.
- Ana Ekran İçin İkon Skinleri: Yeni launcher güncellemesi, ikon skinlerini yalnızca ana ekrana uygulama imkanı sunuyor.
- AI Duvar Kağıdı: Daha önce Nothing Phone 2A ile tanıtılan AI duvar kağıdı özelliği, artık diğer Nothing telefonları için de kullanılabilir durumda.
- Özel Uygulama: Yeni, özel Nothing telefon uygulaması kullanıma sunuldu. İlgili videonun linki açıklamada yer alıyor.