Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) 256 GB 12.499 TL

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Evofone stokları eritiyor, almayı düşünenler kaçırmasın.
Getir'in uygulamasından alırsanız 300 TL lik tık hızında kuponu da alabiliyorsunuz.Fiyat 12.499 TL ye geliyor.

1735209766315.png

abowwww gayet güzel fiyat daha ne olsun

Vay arkadaş ya şansa bak. 1 ay önce 14 k ya aldık 😂

kaldı mı aldırmadığınız akraba :)
aslında çoğuna ben aldım bütün ailemde nothing var. etrafta yeğenler var ufak paraları yok onlara da alıp taksit yaptım :) ayda 1500-2000 ödüyorlar. aldıklarımın hepsi memnun. redmi 9c filan bunlardan kurtuldular.

aslında çoğuna ben aldım bütün ailemde nothing var. etrafta yeğenler var ufak paraları yok onlara da alıp taksit yaptım :) ayda 1500-2000 ödüyorlar. aldıklarımın hepsi memnun. redmi 9c filan bunlardan kurtuldular.

Bende eşime almayı düşünüyordum cmf phone'u gördü, onu beğendi. Türkiye'ye gelirse onu almayı düşünüyorum ama dünkü reklamlara bakılırsa evofone'un np2a plus, ear open ve community edition görünüyor sadece.

Bende eşime almayı düşünüyordum cmf phone'u gördü, onu beğendi. Türkiye'ye gelirse onu almayı düşünüyorum ama dünkü reklamlara bakılırsa evofone'un np2a plus, ear open ve community edition görünüyor sadece.
CMF yerli üretim olacak muhtemelen. TR de bütün markalar en ucuz modelleri üretiyor. pahalıların üretimde bir avantajı yok. o yüzden en üretileiblir olanı CMF Phone 1. Ama bence CMF Phone 1 yerine NP1 almak donanım olarak daha iyi.

CMF yerli üretim olacak muhtemelen. TR de bütün markalar en ucuz modelleri üretiyor. pahalıların üretimde bir avantajı yok. o yüzden en üretileiblir olanı CMF Phone 1. Ama bence CMF Phone 1 yerine NP1 almak donanım olarak daha iyi.

NP1 alırsam eşime, dayanamam kendim kullanırım, daha çok beğeniyorum NP1'i. NP 2a'yı almamdaki 2 sebep, 5000 mah olması ve güncelleme alacak olması.yoksa son ana kadar 1 alma taraftarıydım.

NP1 alırsam eşime, dayanamam kendim kullanırım, daha çok beğeniyorum NP1'i. NP 2a'yı almamdaki 2 sebep, 5000 mah olması ve güncelleme alacak olması.yoksa son ana kadar 1 alma taraftarıydım.
ben NP1 ve 2 kullandım şu anda 2a kullanıyorum. en önemli sebebi hafifliği. bir de küçöük ekran olsa. İnşallah gün gelirde küçük ekranlı bir model çıkar. 6 inc benim için ideal.

ben NP1 ve 2 kullandım şu anda 2a kullanıyorum. en önemli sebebi hafifliği. bir de küçöük ekran olsa. İnşallah gün gelirde küçük ekranlı bir model çıkar. 6 inc benim için ideal.

Ben 2a nın ebatlarından çok memnunum, hafifliğide cabası. Keşke mavi rengide gelseydi Türkiye ye onu kullanmak isterdim. 6 inç üretecekler diye umut ediyorum

stoklar bitmiş. alanlara hayırlı olsun güzel fırsat güzel ürün

stoklar bitmiş. alanlara hayırlı olsun güzel fırsat güzel ürün

2024 yılının son çeyreği nothing özelinde eminim ki Evofone içinde çok iyi geçmiştir. Şu son 2 ayda rekor satışlar yapıldı. Her geçen gün Nothing satışları artıyor. Kampanyayı kaçıranlar ne yazık ki üzgün. Yeni rota Nothing Phone (2a) Plus

İndirimleri paylaştığınız için teşekkür ederim.

bence indirimler devam eder. NP 2A plus bu ay çıkar herhalde paylaşımlara bakılırsa.

Geri
Üst Alt