Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) şarjda kullanırken şarj durup tekrar başlıyor.

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi telefonu şarjda kullanırken ara ara şarj durup-kesilip tekrar başlıyor. Nasıl anlıyorsun derseniz kablo ilk takılıp şarj başladığındaki animasyon, ses ve titreşim geliyor. Ses ve titreşimden rahatsız olduğum için ayarlardan kapattım ama bunun sebebi ne olabilir? Spigen marka hızlı şarj adaptörünü ve kutudan çıkan kabloyu kullanıyorum. Her iki uçta da donanımsal problem bulamadım, kabloyu oynattığım zaman dediğim şekilde kesilmeler olmuyor. Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_20250223-125450 (1).png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şarj soketinde kabloyu takınca oynama var mı? Temassızlık, soketin orada yalama yapmış olma ihtimali nedir?

Bir de telefon şarjda iken telefonu kullanmanızı önermem. Zamanla bataryanın ömrünü kısaltan bir durumdur bu. Telefonu şarj edip kullanmanız batarya için daha sağlıklıdır.

Şarj soketinde kabloyu takınca oynama var mı? Temassızlık, soketin orada yalama yapmış olma ihtimali nedir?

Bir de telefon şarjda iken telefonu kullanmanızı önermem. Zamanla bataryanın ömrünü kısaltan bir durumdur bu. Telefonu şarj edip kullanmanız batarya için daha sağlıklıdır.
Hayır oynatınca böyle bir durum olmuyor. Telefonu 1 ay önce aldım. En başından beri bu durum mevcuttu. Merak ettiğim için sormak istedim. Acaba telefon kullanılırken hızlı şarj özelliği ara ara durup başladığı için böyle bir şey yaşanıyor olabilir mi?

Şarjda kullanma konusunda tamamen haklısınız evet.

tek cihaz mı şarj ediyorsunuz? bu adaptörle iki cihaz şarj ederken akım dengelemek için kısa süreli W değişimleri oluyor.

Geri
Üst Alt