- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
Selamlar,
Yaklaşık 6 ay önce Nothing phone 2a aldım ve aldığımda nothing os 3.0 versiyonu için update bildirimi hemen düştü ancak hiçbir şekilde yazılım güncellemesini tamamlayamadı "Installation problem" diye bir ibare veriyordu şu şekilde, zamanım olmadığı için uğraşmadım ama artık sürekli düşen güncelleme bildiriminden ve biraz eski kalmış sürümü kullanmaktan yoruldum açıkçası
Bu hafta factory reset yaptıktan sonra ota ile manuel güncellemeye çalıştım. Neredeyse sonuna kadar geldi sonrasında şu şekilde bir hata verdi:
Güncelleme dosyasını buradan yükledim :
github.com
Update problemi ile ilgili bir sürü mesaj var forumlarda ama çözüm yazan bir tane bile mesaj bulamadım.
Sinir bozucu bir durum 0 telefon alıyorsun kendi güncellemesini yapamıyor.
Bir çözümü var mıdır bunun?
Yaklaşık 6 ay önce Nothing phone 2a aldım ve aldığımda nothing os 3.0 versiyonu için update bildirimi hemen düştü ancak hiçbir şekilde yazılım güncellemesini tamamlayamadı "Installation problem" diye bir ibare veriyordu şu şekilde, zamanım olmadığı için uğraşmadım ama artık sürekli düşen güncelleme bildiriminden ve biraz eski kalmış sürümü kullanmaktan yoruldum açıkçası
Bu hafta factory reset yaptıktan sonra ota ile manuel güncellemeye çalıştım. Neredeyse sonuna kadar geldi sonrasında şu şekilde bir hata verdi:
Güncelleme dosyasını buradan yükledim :
| 3.0 | Pacman-V3.0-241210-2057 | Pacman_U2.6-241021_2253 -> Pacman_V3.0-241210-2057 |
GitHub - spike0en/nothing_archive: Your ultimate source for Nothing OS firmware, stock OTA images, community apps, projects, resources and comprehensive guides for Nothing & CMF devices
Your ultimate source for Nothing OS firmware, stock OTA images, community apps, projects, resources and comprehensive guides for Nothing & CMF devices - spike0en/nothing_archive
Update problemi ile ilgili bir sürü mesaj var forumlarda ama çözüm yazan bir tane bile mesaj bulamadım.
Sinir bozucu bir durum 0 telefon alıyorsun kendi güncellemesini yapamıyor.
Bir çözümü var mıdır bunun?