Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3a) Serisinde Essential Sarch çalışmıyor

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Emir
Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3a) Pro
Ben nothing phone 3a pro kullanıyorum. Essential search özelliğini nothing phone 3 ile duydum ve çok sevdim. Ancak nothing phone 3a pro cihazımı aldıktan sonra essential searchte yapay zeka sorguları yapamadığımı fark ettim. Acaba yakında bir güncelleme ile eklenir mi?

Çözüm
Ben nothing phone 3a pro kullanıyorum. Essential search özelliğini nothing phone 3 ile duydum ve çok sevdim. Ancak nothing phone 3a pro cihazımı aldıktan sonra essential searchte yapay zeka sorguları yapamadığımı fark ettim. Acaba yakında bir güncelleme ile eklenir mi?

Merhaba, şuan tüm nothing cihazlar bu özelliği aktif olarak kullanabiliyor.Kullandığınız telefondaki Nothing launcher versiyonu nedir?
Aşağıdaki uygulamaları yükleyerek Nothing launche ve essential search uygulamalarınızı güncelleştirip özelliği aktif olarak kullanabilirsiniz.

APK Yükleyici Uygulaması (Play Store):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apkmirror.helper.prod
(Bu uygulamayı indirerek, indireceğiniz APK dosyalarını daha...

Merhaba, şuan tüm nothing cihazlar bu özelliği aktif olarak kullanabiliyor.Kullandığınız telefondaki Nothing launcher versiyonu nedir?
Aşağıdaki uygulamaları yükleyerek Nothing launche ve essential search uygulamalarınızı güncelleştirip özelliği aktif olarak kullanabilirsiniz.

APK Yükleyici Uygulaması (Play Store):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apkmirror.helper.prod
(Bu uygulamayı indirerek, indireceğiniz APK dosyalarını daha kolay kurabilirsiniz.)

Nothing Launcher 3.3.10 APK İndirme Linki:

Essential Search 1.0.2.apk İndirme Linki:

Çözüm
Nothing launcher 3.3.10 versiyonunda, Essential space 1.0.12 versiyonunda, Essential search versiyonunu bulamadım. APK dosyalarını ilettiginiz için teşekkür ederim ancak benim anlamadığım bütün güncellemeleri yapmama rağmen bu özelliği APK ile kuracak olmam. Neden resmi şekilde gelmedi ki?

Nothing launcher 3.3.10 versiyonunda, Essential space 1.0.12 versiyonunda, Essential search versiyonunu bulamadım. APK dosyalarını ilettiginiz için teşekkür ederim ancak benim anlamadığım bütün güncellemeleri yapmama rağmen bu özelliği APK ile kuracak olmam. Neden resmi şekilde gelmedi ki?

Ülkelere göre güncelleme dağıtımları farklılık gösterebiliyor. Telefon dilinizi İngilizce'ye çevirirsenizde birçok güncellemeyi erkenden alabilirsiniz.

Deneme amaçlı şunu yapmanızı rica edeceğim. Uygulama çekmecesinin altında bulunan arama kısmına 100/2 yazıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız.

Ülkelere göre güncelleme dağıtımları farklılık gösterebiliyor. Telefon dilinizi İngilizce'ye çevirirsenizde birçok güncellemeyi erkenden alabilirsiniz.

Deneme amaçlı şunu yapmanızı rica edeceğim. Uygulama çekmecesinin altında bulunan arama kısmına 100/2 yazıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250811-124330.png
    Screenshot_20250811-124330.png
    87.9 KB · Görüntüleme: 26

Hemen deneyeceğim sonuçları tekrardan yazarım, desteğimiz için çok teşekkür ederim.

sağ altta bulunan arama simgesine basıp ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz.

Hiçbir şey degişmiyor basınca, zaten basıp atmıştım. Hesap makinesinde yok bende, niye böyle oldu anlamadım.

Ayarlar-Uygulamalar kısmında arama bölümüne essential yazın Essential Arama uygulaması gözükecek.Daha sonra aşağıdaki işlemleri uygulayabilir misiniz.

Nothing Launcher 3.3.6'dan sonra Essential Search, takvim, dosyalar, kişiler ve SMS izinlerini ister. Bunları, Essential Search ile onayladıktan sonra arayabilirsiniz. SMS izni, kullanıcı tarafından yüklenen bir uygulama nedeniyle engellenirse, Uygulama Bilgileri > Köşedeki 3 Nokta > Kısıtlı İzin Ver'e gidip izni tekrar verebilirsiniz.

Ayarlar-Uygulamalar kısmında arama bölümüne essential yazın Essential Arama uygulaması gözükecek.Daha sonra aşağıdaki işlemleri uygulayabilir misiniz.

Nothing Launcher 3.3.6'dan sonra Essential Search, takvim, dosyalar, kişiler ve SMS izinlerini ister. Bunları, Essential Search ile onayladıktan sonra arayabilirsiniz. SMS izni, kullanıcı tarafından yüklenen bir uygulama nedeniyle engellenirse, Uygulama Bilgileri > Köşedeki 3 Nokta > Kısıtlı İzin Ver'e gidip izni tekrar verebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250811-125839.png
    Screenshot_20250811-125839.png
    60.4 KB · Görüntüleme: 27
Maalesef bende essential search diye bir uygulama gözükmüyor. Aslında geçenlerde telefonda dolanırken gördüğümü hatırlıyorum ama şimdi bulamadım hiç bir yerde

Yukarda belirttiğim uygulamayı kurun hocam, sorununuz çözülecektir.Launcher'ınız güncel onu yüklemenize gerek yok.

Eyvallah hocam halloldu ama sonraki güncellemeler de bir sorun aksaklık olmaması için ne yapabilirim.

Nothing yakında bu uygulamayı google play store'da yayınlayacaktır, o zaman uygulama bilgilerine girip, sağ üstten güncellemeleri kaldır seçeneği ile mevcut sürümü kaldırıp, google play store üzerinden yeni güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

Eğer google play store'da yayınlamazsa da sitemiz,telegram grubumuz ve x(twitter) hesabımız üzerinden yeni sürüm çıkar çıkmaz yayınlıyorum.Takipte kalarak güncel uygulamaları google play store'da yayınlanmadan önce kullanabilirsiniz.

Geri
Üst Alt