Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone ile MacBook kullanımı Nasıl Olmalı ?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3a)
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ana telefonum nothing, iş için MacBook Air kullanıyorum. Hem hafif oluşu, hem de pil ömrü ile Windows cihazların ötesinde olması ve ayrıca elimde iPad olması nedeniyle çok zorlanmıyorum. Bu yazıyı, benim gibi iki farklı sisteme sahip kullanıcılara rehber olması için yazıyorum.

Tarayıcı için Microsoft edge kullanıyorum. Bu tarayıcı da MacBook’ta açtığınız sekmeyi nothingte görebilirsiniz.
Office için wps office kullanıyorum. Microsoft’tan daha başarılı bence
Dosya arşivleme için google drive ve one note kullanıyorum.
Telefon bildirimleri ve aynı wifi ağına bağlı olmak kaydıyla kolayca dosya gönderebildiğiniz, localsend, airdroid, kde connect, quickdrop. Uygulamalarından birini kullanabilirsiniz. En bilineni ve sorunsuzu localsendir.İhtiyacınıza göre bunlardan birini yükleyebilirsiniz. Her birinin kendine göre iyi ve kötü yanları var.
Not alma uygulaması için Notion kullanıyorum. Kalem desteği olmadığı için kalemle not alacaksam goodnotes kullanıp, notiona PDF olarak kaydediyorum. Böylece aynı notları hem Nothing hem de MacBook’ta görebiliyorum.
Mesajlar ve çeşitli bildirimler için beeper kullanabilirsiniz. WhatsApp, Google mesajlar, instagram, x gibi birçok platformlarda gelen mesajları macbook ta bildirim olarak görebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ana telefonum nothing, iş için MacBook Air kullanıyorum. Hem hafif oluşu, hem de pil ömrü ile Windows cihazların ötesinde olması ve ayrıca elimde iPad olması nedeniyle çok zorlanmıyorum. Bu yazıyı, benim gibi iki farklı sisteme sahip kullanıcılara rehber olması için yazıyorum.

Tarayıcı için Microsoft edge kullanıyorum. Bu tarayıcı da MacBook’ta açtığınız sekmeyi nothingte görebilirsiniz.
Office için wps office kullanıyorum. Microsoft’tan daha başarılı bence
Dosya arşivleme için google drive ve one note kullanıyorum.
Telefon bildirimleri ve aynı wifi ağına bağlı olmak kaydıyla kolayca dosya gönderebildiğiniz, localsend, airdroid, kde connect, quickdrop. Uygulamalarından birini kullanabilirsiniz. En bilineni ve sorunsuzu localsendir.İhtiyacınıza göre bunlardan birini yükleyebilirsiniz. Her birinin kendine göre iyi ve kötü yanları var.
Not alma uygulaması için Notion kullanıyorum. Kalem desteği olmadığı için kalemle not alacaksam goodnotes kullanıp, notiona PDF olarak kaydediyorum. Böylece aynı notları hem Nothing hem de MacBook’ta görebiliyorum.
Mesajlar ve çeşitli bildirimler için beeper kullanabilirsiniz. WhatsApp, Google mesajlar, instagram, x gibi birçok platformlarda gelen mesajları macbook ta bildirim olarak görebilirsiniz
Değerli bilgileri paylaştığınız için teşekkürler, bir kaç sorum olacak.USB Teethering kullanabiliyor musunuz, ve beeper uygulamasından memnun musunuz, verdiğiniz parayı hakediyor mu?

Değerli bilgileri paylaştığınız için teşekkürler, bir kaç sorum olacak.USB Teethering kullanabiliyor musunuz, ve beeper uygulamasından memnun musunuz, verdiğiniz parayı hakediyor mu?
Beeper'ın ücretsiz hali gayet yeterli. Premium alırsanız, hesap sayısı 10'a çıkıyor, gizlilik özelliği geliyor. Bunlara aylık 10 dolar vermeye gerek yok. Zaten Google mesajlar ve WhatsApp Web üzerinden yine iletişim ihtiyacınızı sorunsuzca giderebiliyorsunuz. Beeper'ın, tüm mesajlaşma ve dahi sosyal medya üzerinden gelen bildirimleri tek yerden takip edebilme konforu iyi.
Telefonu hiç macbook'a bağlama ihtiyacı duymadım. Ancak Android cihazlar Mac'e bağlanabildiğine göre, nothing de bağlanacaktır.

Geri
Üst Alt