Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone Kamera Ön Ayarları (LUTs) Paylaşım Alanı

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone kullanıcıları, fotoğrafçılık deneyimlerini bir üst seviyeye taşımaya hazır olun! Nothing'in kendine özgü estetiğini ve kullanıcı odaklı yaklaşımını kameranıza taşıyan Nothing Phone Kamera Ön Ayarları (LUT'lar) koleksiyonu artık parmaklarınızın ucunda. Bu özel ön ayarlar sayesinde, çekimlerinize profesyonel bir dokunuş katmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

1756815158587.png

Nothing Kameranız İçin Sanatsal Dokunuşlar​

Nothing Phone Kamera Ön Ayarları (LUT'lar), Nothing kamera uygulaması için özel olarak tasarlanmış, hazır filtre setleridir. Bu filtreler, tek bir dokunuşla fotoğraflarınızın renklerini, kontrastını ve genel ruh halini anında değiştirebilir, onlara yepyeni bir atmosfer kazandırabilir. İster sıcak ve nostaljik tonlar isteyin, ister dramatik ve modern bir hava; bu ön ayarlar yaratıcılığınız için geniş bir yelpaze sunuyor.

Bu ön ayarlar, Nothing'in kendi estetik anlayışıyla harmanlanarak geliştirildi ve fotoğraflarınıza o eşsiz Nothing imzası dokunuşunu eklemenizi sağlıyor. Artık her kare, kişisel tarzınızı ve vizyonunuzu yansıtan bir sanat eserine dönüşebilir.

Kimler İçin Erişilebilir?​

Nothing Phone Kamera Ön Ayarları (LUT'lar) şu an için sadece Nothing Phone'larda kullanılabilmektedir. Bu özellik, Nothing ekosistemine özel bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.
  • Şu an için: Nothing Phone (2), Nothing Phone (3), Nothing Phone (3a) ve Nothing Phone (3a) Pro modelleri bu yeni ön ayarlara erişebilir durumda.
  • Yakında: Nothing, bu harika özelliğin ilerleyen zamanlarda daha eski Nothing Phone modellerine de geleceğini duyurdu. Bu sayede tüm Nothing kullanıcıları, cihazlarının kamera potansiyelini tam anlamıyla keşfedebilecek.

Nothing Phone ile Mobil Fotoğrafçılıkta Yeni Bir Dönem​

Nothing Phone Kamera Ön Ayarları, mobil fotoğrafçılığı daha erişilebilir ve daha keyifli hale getiriyor. Artık karmaşık düzenleme programlarına ihtiyaç duymadan, doğrudan Nothing kamera uygulamanız içinden çarpıcı ve dikkat çekici fotoğraflar oluşturabilirsiniz. Bu özellik, özellikle sosyal medyada paylaşım yapan veya fotoğraflarına hızlıca profesyonel bir dokunuş katmak isteyen kullanıcılar için vazgeçilmez olacak.

adresinden bu ön ayarlarla çekilmiş örnek fotoğraflara göz atarak, sundukları görsel gücü yakından deneyimleyebilirsiniz!

Nothing Phone'unuzla çekim yaparken yaratıcılığınızı serbest bırakın ve her kareyi bir sanat eserine dönüştürün!

Son düzenleme:
Şöyle bir şey çıkıyor karşıma. 3a pro cihaz. İlk kez denk geldim. Her şey güncel aslında ama??
Baktım kamera uygulaması güncel değilmiş. İnternetten apk ile güncelleyince de çalışmıyor. Play store da güncelleme gözükmüyor? Şaka mı bu?

Screenshot_20250902-234019.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şöyle bir şey çıkıyor karşıma. 3a pro cihaz. İlk kez denk geldim. Her şey güncel aslında ama??
Baktım kamera uygulaması güncel değilmiş. İnternetten apk ile güncelleyince de çalışmıyor. Play store da güncelleme gözükmüyor? Şaka mı bu?

Ekli dosyayı görüntüle 2964
Öncesinde düzenlemeniz gerekiyor, aşağıdaki kılavuza bakabilirsiniz. @wiojelt

Son düzenleme:
APK ile yükleyince neden olmuyor acaba? Çok saçma ama neyse nothing yani ne beklersin, teşekkürler.

APK ile yükleyince neden olmuyor acaba? Çok saçma ama neyse nothing yani ne beklersin, teşekkürler.

Benim telefonumda bu özellik olmamasına rağmen APK yükledim, tıkır tıkır çalışıyor. Sizin cihaz np3a Pro her türlü çalışması lazım. Bence nothing de sorun yok.
Aldığınız uyarının uygulama ile alakası yok bu arada. Denemek istediğiniz Lut np3 ile oluşturulmuş olduğu için bu uyarıyı almanız normal. Hepsi farklı özelliklere sahip.Bence sonuca bakmalısınız, filtre çalışıyor mu çalışıyor.

7 tane daha lut eklendi.

9 tane daha lut eklendi.

Geri
Üst Alt