Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone Kilitli Uygulamaları Yüz Tanıma ile Açma Özelliği var mı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhabalar. Nothing Phone 2 ile camiaya katıldım. Kilitli uygulamalar ile ilgili çözemediğim bir durum var diğer kullanıcıların engin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Sorum şu: Bankacılık uygulamaları dahil bazı uygulamaları kilitli olacak şekilde ayarladım ama bu uygulamaları açacağım zaman parmak izi veya pin ile açabiliyorum. Daha pratik olması için yüz tanıma ile de açması gerekmez mi? Yüz tanıma sadece telefonun kilidini açarken kullanılabiiyor. Bu bana biraz mantıksız geldi. Gözümden kaçan bir ayar vs mi var bilemedim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür eder esenlikler dilerim.

Merhabalar. Nothing Phone 2 ile camiaya katıldım. Kilitli uygulamalar ile ilgili çözemediğim bir durum var diğer kullanıcıların engin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Sorum şu: Bankacılık uygulamaları dahil bazı uygulamaları kilitli olacak şekilde ayarladım ama bu uygulamaları açacağım zaman parmak izi veya pin ile açabiliyorum. Daha pratik olması için yüz tanıma ile de açması gerekmez mi? Yüz tanıma sadece telefonun kilidini açarken kullanılabiiyor. Bu bana biraz mantıksız geldi. Gözümden kaçan bir ayar vs mi var bilemedim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür eder esenlikler dilerim.

Merhabalar, öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Ne yazık ki bu özellik henüz Nothing OS'ta yok. Gelecek sürümlerde eklenmesini beklemekteyiz. Bende ilk aldığımda şaşırmıştım yüz tanıma ile uygulama kilidinin açılmamasına. Dilerseniz nothing'e geri bildirimde bulunabilirsiniz. Bu geri bildirimleri dikkate alıyorlar ve gelecek sürümlerde eklenmiş olarak görebiliyoruz.

Bahsettiğiniz Nothing Phone Kilitli Uygulamaları Yüz Tanıma ile Açma Özelliğini anca 3. parti uygulamalar ile kullanabilirsiniz. Onun içinde aşağıdaki uygulamayı önerebilirim.

Teşekkürler, iyi günler dilerim.

Geri
Üst Alt