Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone'da Otomatik Sistem Güncellemelerini Kapatma/Açma

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing phone yazılımını her zaman güncel tutmak, en son özelliklere ve güvenlik iyileştirmelerine sahip olmanız için önemlidir. Bu işlemi manuel olarak yapmak yerine, cihazınızın güncellemeleri yeniden başlattığınızda otomatik olarak kurmasını sağlayabilirsiniz. İşte bu özelliği birkaç basit adımda nasıl etkinleştirip, pasif hale getirebileceğinizi anlatacağız.

Adım 1: Ayarlar Menüsünü Açın​

İşleme başlamak için telefonunuzun ana ekranından veya uygulama çekmecesinden "Ayarlar" menüsüne dokunarak açın.

Adım 2: Geliştirici Seçeneklerine Ulaşın​

Ayarlar menüsü içindeyken, ekranı aşağı kaydırın ve "Sistem" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun. Açılan ekranda "Geliştirici seçenekleri" menüsünü göreceksiniz. Bu menüye giriş yapın.

Not: Eğer "Geliştirici seçenekleri" menüsünü göremiyorsanız, bu menüyü etkinleştirmeniz gerekir. Bunun için genellikle "Ayarlar > Telefon Hakkında > Yapı Numarası" yolunu izleyip "Yapı Numarası" üzerine 7 kez art arda dokunmanız yeterlidir.

Adım 3: Özelliği Pasif Hale Getirin​

"Geliştirici seçenekleri" menüsüne girdikten sonra, seçenekler listesini aşağı doğru kaydırarak "Otomatik sistem güncellemeleri" ayarını bulun. Bu ayarın yanındaki anahtara veya göstergeye dokunarak özelliği PASİF hale getirin.

photo_2025-07-16_14-43-36.jpg

Özelliği Aktif Hale Getirdiğinizde Ne Olur?​

Bu ayarı etkinleştirdiğinizde, Nothing telefonunuz için yeni bir sistem güncellemesi yayınlandığında ve telefonunuz bir sonraki yeniden başlatılışında, güncelleme otomatik olarak yüklenecektir. Bu sayede, güncellemeleri manuel olarak kontrol etme ve kurma zahmetinden kurtulmuş olursunuz. Cihazınız her yeniden başlatıldığında en güncel yazılıma sahip olduğundan emin olur.

Geri
Üst Alt