Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Widget Oyunu XOX Tasarlandı.

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Nothing Widget Oyunu: XOX​

Son zamanlarda web için bir örnek widget deneyimi tamamlandı! 🎮 Tic Tac Toe, ya da Türkçe’de bilinen adıyla XOX oyunu, hem eğlenceli hem de zeka geliştirici bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunu bir widget haline getirerek, yapımcı kullanıcıların web üzerinde kolayca erişebileceği bir deneyim sunmayı hedeflemekte. 💻✨

1733749786366.png

rith1x isimli geliştirici şunları da ekledi; Geçmişte, popüler Yılan Oyunu widget'ı ile oynadıktan sonra, kendi oyunumu yaratma fikri aklıma geldi. 🐍➡️❌⭕ XOX oyunu, iki oyuncunun sırayla X ve O işaretlerini kullanarak 3x3'lük bir tahtada yan yana, dikey veya çapraz olarak üç işaret sıralamaya çalıştığı klasik bir strateji oyunudur. Bu basit ama etkili yapı, hem çocuklar hem de yetişkinler için büyük bir eğlence kaynağıdır. Oyun tasarımında kullanıcı dostu bir arayüz oluşturmayı öncelikli hedefim olarak belirledim. Kullanıcıların oyuna hızlıca adapte olabilmesi için sade ve anlaşılır bir tasarım geliştirdim. Ayrıca, oyunun kurallarını açıklayan kısa bir bilgi notu ekleyerek, yeni başlayanların da kolayca oyuna dahil olmasını sağladım.
Tamamladığım XOX widget’ı, tamamen işlevsel bir web oyunu olarak karşınızda! 🎲 Oyun, tarayıcı üzerinde sorunsuz çalışıyor ve kullanıcıların anlık olarak karşılıklı oynayabilmesine olanak tanıyor. Oyun başladığında, her iki oyuncu da sırayla tahtada hamle yaparak stratejilerini uyguluyor. Kazanan oyuncu belirlenene kadar heyecan dolu anlar yaşanıyor. 🕹️Bu projeyi hayata geçirirken, kullanıcı geri bildirimlerinin ne kadar önemli olduğunu da unutmamak gerekiyor. Oyuncuların oyun deneyimlerini paylaşmaları ve önerilerde bulunmaları, gelecekteki güncellemeler için büyük bir fırsat sunuyor. Bu nedenle, oyunun sonunda kullanıcıların düşüncelerini almak için bir geri bildirim formu eklemeyi planlıyorum.

XOX widget’ımın çalıştığını görmek beni gerçekten heyecanlandırıyor! 🚀 Bu oyun sayesinde hem eğlenebilir hem de arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz. Eğer siz de bu eğlenceli deneyimi yaşamak isterseniz, hemen web sitemi ziyaret ederek oyuna katılabilirsiniz. Unutmayın, kazanan her zaman en iyi strateji ile gelir!

Oyun şuanlık link üzerinden oynanabilmekte, ilerde nothing'in eklemesi bekleniyor.

Nothing Widget Oyunu XOX Bağlantı linki: https://rith1x.github.io/comm/tictactoe/

Geri
Üst Alt