Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sync for Reddit'i Yeniden Kullanmanın Yolu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Reddit'e Geri Dönüş: Sync for Reddit'i Yeniden Kullanmanın Yolu

Reddit'in resmi uygulaması ve API değişiklikleri sonrasında birçok kullanıcı, favori üçüncü parti uygulamalarından vazgeçmek zorunda kalmıştı. Ancak, Reddit deneyimini daha özelleştirilmiş ve kullanışlı hale getiren uygulamalardan biri olan Sync for Reddit'i yeniden kullanmak mümkün. Bu makalede, Sync for Reddit'i nasıl geri yükleyebileceğinizi adım adım açıklayacağız.

Sync for Reddit'i Yeniden Çalıştırmak: Adım Adım Kılavuz

Reddit'teki API değişikliklerinden etkilenen birçok kullanıcı, favori üçüncü parti uygulamalarına veda etmek zorunda kalmıştı. Ancak, Sync for Reddit'i yeniden kullanmak için bir umut ışığı var. İşte adım adım izlemeniz gereken yol:

1. Sync for Reddit APK'sını İndirin: Öncelikle Sync for Reddit'in APK dosyasını bu bağlantıdan indirin: https://www.apkmirror.com/apk/red-apps-ltd/sync-for-reddit/sync-for-reddit-v23-06-30-1339-release/sync-for-reddit-v23-06-30-1339-2-android-apk-download/

2. APK Dosyasını Yükleyin: İndirdiğiniz APK dosyasını telefonunuza kurun.

3. ReVanced Manager'ı Edinin: ReVanced Manager'ı edinmek için bu bağlantıyı kullanın ve uygulamayı kurun: https://revanced.app/

4. ReVanced Manager'da Yama Bölümüne Gidin: ReVanced Manager uygulamasını açın ve "Patches" (Yamalar) bölümüne gidin. Burada, Sync for Reddit'i hedef uygulama olarak göreceksiniz.

5. Paket Listesini Görüntüleyin: Hedef uygulama olarak Sync for Reddit'i seçtiğinizde, otomatik olarak bir paket listesi belirecektir. "Spoof Client" (İstemci Sahteciliği) adlı bir seçenek işaretlenmemiş olarak görünecektir.

6. "Spoof Client"i Yapılandırın: "Spoof Client" seçeneğinin yapılandırma bölümüne gidin ve buradaki talimatları izleyerek yeni bir OAuth uygulama kimliği oluşturun. Oluşturduktan sonra, kimlik uygulama adınızın altında görünür olacaktır.

7. Yamayı Uygulayın: Son olarak, "spoof client" seçeneğini de işaretleyin ve "Patch" (Yama) butonuna tıklayın. Uygulama, kısa bir süre içinde yeni bir APK dosyası oluşturacaktır. İstendiğinde, bu yeni APK dosyasını telefonunuza kurun.

8. Başarı! Yama uygulanan Sync for Reddit uygulaması artık sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Solo Geliştiricilerin Başarısı

Reddit'in resmi uygulamasının bazı eksiklikleri ve sınırlamaları göz önüne alındığında, Sync, Relay ve Apollo gibi uygulamaların solo geliştiricileri tarafından ortaya konulan başarısı daha da dikkat çekici hale geliyor. Bu durum, kullanıcı odaklı ve yenilikçi yaklaşımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Bu adımları izleyerek, Sync for Reddit'i yeniden kullanabilir ve Reddit deneyiminizi özelleştirmeye devam edebilirsiniz.

Geri
Üst Alt