- Adınız
- ilker
- Cihaz
- Nothing Phone (3)
- Nothing OS Sürümü
- 4.0
Uygulama Google Play mağazasında yer almakta olup test aşamasında olduğu belirtilmiş.
Uygulama yapımcısının uygulama hakkında verdiği bilgi:
Voidcaller, sadelik, hız ve tarzı önemseyenler için tasarlanmış hafif ve modern bir arama cihazıdır. Nothing OS'un temiz ve geleceğe yönelik tasarımından ilham alan bu oyun, Nothing Dialer deneyiminin özünü Android cihazınıza taşıyor — monokrom bir arayüz, akıcı animasyonlar ve mantıklı sezgisel bir düzenle birlikte.
Temel Özellikler:
Minimal ve Modern Arayüz – Nothing OS'tan ilham alan estetiğe sahip, temiz, dikkat dağıtıcı olmayan bir arayüz.
play.google.com
Uygulamayı yeni yükledim ben de deneme aşamasındayım. Türkçe dil desteği yok bilginize.
Hata: Şu an için uygulamayı varsayılan olarak seçerseniz ana ekran ve kilit ekranı hata veriyor. Bardak ve atmosfer efekti çalışmıyor.
Uygulama yapımcısının uygulama hakkında verdiği bilgi:
Voidcaller, sadelik, hız ve tarzı önemseyenler için tasarlanmış hafif ve modern bir arama cihazıdır. Nothing OS'un temiz ve geleceğe yönelik tasarımından ilham alan bu oyun, Nothing Dialer deneyiminin özünü Android cihazınıza taşıyor — monokrom bir arayüz, akıcı animasyonlar ve mantıklı sezgisel bir düzenle birlikte.
Voidcaller - Apps on Google Play
Voidcaller is a sleek, modern dialer inspired by Nothing OS.
Uygulamayı yeni yükledim ben de deneme aşamasındayım. Türkçe dil desteği yok bilginize.
Hata: Şu an için uygulamayı varsayılan olarak seçerseniz ana ekran ve kilit ekranı hata veriyor. Bardak ve atmosfer efekti çalışmıyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: