Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Amazon Efsane indirim Nothing Phone (2a) 128 GB 14.464 TL

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Amazon.com.tr'de Nothing Phone (2a) modeli, 128 GB depolama ve 8 GB RAM kapasitesi ile dikkat çekiyor. Bu akıllı telefon, Nothing Türkiye Garantili olarak sunulmakta ve fiyatı 14.464 TL olarak belirlenmiştir. Üstelik Prime üyelerine 3 ay vade farksız taksit imkanıyla.Prime üyeliğini aynı ay içerisinde ücret ödemeden iptal edebiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri​

• Model: Nothing Phone (2a)
  • Depolama: 256 GB
  • RAM: 12 GB
  • Garanti: Nothing Türkiye Garantili
  • Renk Seçenekleri: Beyaz ve Siyah

Neden Nothing Phone (2a) Tercih Edilmeli?​

Yüksek Performans: Nothing Phone (2a), 12 GB RAM ile birlikte geldiği için çoklu görevlerde ve uygulama geçişlerinde yüksek performans sunar. Bu özellik, kullanıcıların akıcı bir deneyim yaşamasını sağlar.

Gelişmiş Depolama Kapasitesi: 128 GB depolama alanı, fotoğraflar, videolar ve uygulamalar için yeterli alan sunarak kullanıcıların depolama kaygısını ortadan kaldırır.

Şık Tasarım: Minimalist tasarımıyla dikkat çeken Nothing Phone (2a), modern bir görünüm arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek.

Alışveriş Fırsatları​

Amazon.com.tr'den alınacak olan Nothing Phone (2a), kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunmaktadır:
  • Ücretsiz Kargo: Ürünün siparişinde kargo ücreti alınmamakta, bu da alışverişi daha cazip hale getirmektedir.
  • Güvenilir Garanti: Türkiye garantisiyle birlikte gelen ürün, olası sorunlarda kullanıcıların güvenliğini sağlamaktadır.
Eğer yeni bir akıllı telefon arayışındaysanız, Nothing Phone (2a) hem performansı hem de tasarımı ile beklentilerinizi karşılayabilir. amazon.com.tr'den yapacağınız alışverişle birlikte, bu şık ve güçlü cihazı uygun bir fiyatla edinme fırsatını kaçırmayın!

Stoklarda 10 adet bulunmakta.Hızlı davranmalısınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nothing'de çalışsam bu kadar telefon satamazdım sanırım :) Bu site, Twitter, facebook, donanımhaber, reddit'ten bir sürü kişinin almasını sağladım :D

Cv at bence işe alırlar 😁

Yöneticilik yapıyorum, bu saatten sonra satışla uğraşamam :) Perakende sektöründe kalma alışkanlık, yeter ki bir şeyi sat desinler. Nothing sponsor olsun o yeter :D

bu siteyi tutalım yayalım. gün gelecek burası da değerlenecek. inşallah binlerce aboneye takipçiye ulaşır.

Bu aralar memnunum gidişattan, bir ara çok yalnız hissediyordum kendimi sitede. Evofone bu fiyat politikasında olduğu sürece nothing Türkiye'de bence iyi yerlere gelecektir. Alan kişilerin çoğu fiyatından ve özgün oluşundan dolayı alıyor. Alıp memnun kalanlarda çevresindekilere aldırıyor. Bir Hindistan kadar olamasakta umarım Hindistan'dan sonra 2. Türkiye olur. Bu arada bir tane de şimdi personelime aldırdım 2a :) verdim eline benim telefonu girdim kanına
benim ailemde herkes nothing kullanıyor. şimdi ufak yeğenin poco x3 ü bozuldu ona da np1 128gb aldım.

Bu manyak elon starlink dtc işini yaparsa, ikerleyen senelerde telefonların uyduya bağlanabilme özelliği önem kazanacaktır.

Lakin elon devlet politikalarını ihlal etmemeye önemde verdiği için biz gene ülkecek olanla yetiniriz heralde 😕
Hocam biz daha 5g ye geçemedik, dünyanın en pahalı en düşük internet hızı bizde.

Umarım bizde yararlanırız, yarın haberini yazarım bunun detaylarını öğreniriz. Teşekkürler haber için 🙏

Stoklar tükendi, tekrar eklenir mi acaba? Bir çok kişi bekliyor alacak

Amazon.com.tr'de Nothing Phone (2a) modeli, 128 GB depolama ve 8 GB RAM kapasitesi ile dikkat çekiyor. Bu akıllı telefon, Nothing Türkiye Garantili olarak sunulmakta ve fiyatı 14.464 TL olarak belirlenmiştir. Üstelik Prime üyelerine 3 ay vade farksız taksit imkanıyla.Prime üyeliğini aynı ay içerisinde ücret ödemeden iptal edebiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri​

• Model: Nothing Phone (2a)
  • Depolama: 256 GB
  • RAM: 12 GB
  • Garanti: Nothing Türkiye Garantili
  • Renk Seçenekleri: Beyaz ve Siyah

Neden Nothing Phone (2a) Tercih Edilmeli?​

Yüksek Performans: Nothing Phone (2a), 12 GB RAM ile birlikte geldiği için çoklu görevlerde ve uygulama geçişlerinde yüksek performans sunar. Bu özellik, kullanıcıların akıcı bir deneyim yaşamasını sağlar.

Gelişmiş Depolama Kapasitesi: 128 GB depolama alanı, fotoğraflar, videolar ve uygulamalar için yeterli alan sunarak kullanıcıların depolama kaygısını ortadan kaldırır.

Şık Tasarım: Minimalist tasarımıyla dikkat çeken Nothing Phone (2a), modern bir görünüm arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek.

Alışveriş Fırsatları​

Amazon.com.tr'den alınacak olan Nothing Phone (2a), kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunmaktadır:
  • Ücretsiz Kargo: Ürünün siparişinde kargo ücreti alınmamakta, bu da alışverişi daha cazip hale getirmektedir.
  • Güvenilir Garanti: Türkiye garantisiyle birlikte gelen ürün, olası sorunlarda kullanıcıların güvenliğini sağlamaktadır.
Eğer yeni bir akıllı telefon arayışındaysanız, Nothing Phone (2a) hem performansı hem de tasarımı ile beklentilerinizi karşılayabilir. amazon.com.tr'den yapacağınız alışverişle birlikte, bu şık ve güçlü cihazı uygun bir fiyatla edinme fırsatını kaçırmayın!

Stoklarda 10 adet bulunmakta.Hızlı davranmalısınız.
Ben çok zamansız almışım ya offf hocam .(

Geri
Üst Alt