Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bir sonraki amiral gemisi Nothing Phone 4 mü yoksa 5 mi olacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bty78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adınız
Barış
Ülke
Türkiye
Cihaz
Diğer
Nothing Phone 4 amiral gemisi bu yıl çıkmayacak peki 2027 de amiral gemisi olarak Nothing Phone 4 mü çıkacak yoksa 4'ü atlayıp Nothing Phone 5 mi çıkaracaklar?

Nothing Phone 4 amiral gemisi bu yıl çıkmayacak peki 2027 de amiral gemisi olarak Nothing Phone 4 mü çıkacak yoksa 4'ü atlayıp Nothing Phone 5 mi çıkaracaklar?
Şuan için bunu kimse bilmiyor, benim tahminim Phone 5 olacaktır

Şuan için bunu kimse bilmiyor, benim tahminim Phone 5 olacaktır
Hocam peki fiyat ne kadar olur sizce? aslında 3 veya 4a Pro almayı düşünüyordum ama bazı sorunlar varmış bu telefonlarda o yüzden 2027 de çıkacak amiral gemisini bekliyorum Nothing Phone serisinin

Hocam peki fiyat ne kadar olur sizce? aslında 3 veya 4a Pro almayı düşünüyordum ama bazı sorunlar varmış bu telefonlarda o yüzden 2027 de çıkacak amiral gemisini bekliyorum Nothing Phone serisinin

Şuan için bunu kimse bilemez ne yazık ki, ram fiyatları hergün değişiyor. Ülkemizdeki enflasyon malum,yarın ne olacağını kimse kestiremiyor. Tavsiyem yakın zamanda Phone 3 gelecek onu değerlendirmeniz yada 2. El Phone 3 veya 4a Pro bakmanız. Yurtiçi cihaz olmasına dikkat edin.

Geri
Üst Alt