- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
CMF Neckband Pro, Android 5.1 ve üzeri ve iOS 13 ve üzeri işletim sistemlerine sahip cihazlarda kullanılabilir.
Desteklenen Cihazlar:
- Akıllı Telefonlar: Android 5.1 veya üzeri ve iOS 13 veya üzeri işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlar.
- Tabletler: Android 5.1 veya üzeri ve iOS 13 veya üzeri işletim sistemine sahip tüm tabletler.
- Bilgisayarlar: Windows 10 veya üzeri ve macOS 10.15 veya üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlar.
CMF Neckband Pro'yu cihazınıza Bluetooth aracılığıyla eşleştirebilirsiniz. Eşleştirme adımları cihazınıza göre değişebilir, ancak genellikle şu şekildedir:
- CMF Neckband Pro'yu eşleştirme moduna alın. Bunu genellikle kulaklıktaki bir düğmeye basarak veya basılı tutarak yapabilirsiniz.
- Cihazınızda Bluetooth ayarlarını açın.
- "Yeni cihaz ekle" seçeneğine tıklayın.
- Cihazlar listesinden CMF Neckband Pro'yu seçin.
- Gerekirse eşleştirme kodunu girin.
- Eşleştirme tamamlandığında, CMF Neckband Pro cihazınızda kullanıma hazır hale gelecektir.
CMF Neckband Pro, müzik dinlemek, telefon görüşmeleri yapmak ve sesli komutlar vermek için kullanabileceğiniz birçok uygulama ile uyumludur. Bazı popüler uyumlu uygulamalar şunlardır:
- Müzik Uygulamaları: Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer, Amazon Music vb.
- Telefon Görüşmeleri Uygulamaları: WhatsApp, Telegram, Skype, Zoom vb.
- Sesli Komut Uygulamaları: Google Assistant, Siri, Alexa vb.
CMF Neckband Pro, geniş bir yelpazede cihazla uyumlu çok yönlü bir kablosuz kulaklıktır. Android ve iOS cihazlar da dahil olmak üzere birçok farklı cihazda kullanılabilir. Bu, onu hem Android hem de iOS kullanıcıları için ideal bir seçim haline getirir.