Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

CMF Phone 2 Türkiye'de Satılacak mı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

CMF Phone 2 Türkiye'ye Gelecek mi?​

Nothing markasının Türkiye'deki yatırımları ve büyüme hedefleri göz önüne alındığında, CMF Phone 2 gibi yeni nesil ürünlerinin ülkemizde satışa sunulması oldukça muhtemeldir.

Neden CMF Phone 2 Türkiye'de Satılacak?
  • Yerel Üretim: Nothing'in Türkiye'de bir üretim tesisi kurması, hem maliyetleri düşürecek hem de ürünlerin daha hızlı bir şekilde tüketiciye ulaşmasını sağlayacaktır. Bu durum, CMF Phone 2'nin de Türkiye pazarına sunulmasına olanak tanıyacaktır.
  • Büyüyen Pazar: Türkiye, akıllı telefon pazarının oldukça hızlı büyüdüğü bir ülke. Nothing gibi yenilikçi ve tasarım odaklı bir marka için Türkiye, büyük bir potansiyel sunmaktadır.
  • Tüketici Talebi: Nothing'in Türkiye'deki popülaritesi her geçen gün artmaktadır. Bu durum, tüketicilerin CMF Phone 2 gibi yeni ürünlere olan ilgisini de artıracaktır.
  • Rekabet: Türkiye'deki akıllı telefon pazarı oldukça rekabetçi. Nothing, CMF Phone 2 ile bu rekabette daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefleyecektir.

Ne Zaman Satışa Çıkabilir?

CMF Phone 2'nin Türkiye'deki satış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, Nothing'in Türkiye pazarına verdiği önem göz önüne alındığında, önümüzdeki aylarda veya en geç gelecek yıl içinde satışa sunulması beklenebilir.

CMF Phone 2'den Neler Bekleyebiliriz?

CMF Phone 2'nin teknik özellikleri henüz tam olarak açıklanmamış olsa da, önceki model olan CMF Phone 1'in başarılı özelliklerinin üzerine çıkarak daha güçlü bir işlemci, daha iyi bir kamera sistemi ve daha uzun pil ömrü gibi yenilikler sunması beklenmektedir. Ayrıca, Nothing'in karakteristik tasarımı ve kullanıcı deneyimi bu modelde de ön plana çıkacaktır.

Nothing'in Türkiye'deki yatırımları ve büyüme hedefleri göz önüne alındığında, CMF Phone 2'nin ülkemizde satışa sunulması oldukça olası bir senaryo. Türkiye'deki akıllı telefon severler, CMF Phone 2 ile birlikte hem şık bir tasarıma hem de güçlü bir performansa sahip bir akıllı telefona kavuşma fırsatı bulacaklar.

fabrika açıldıktan sonra bütün renk model türkiyede satılmaya başlar.inşallah güzel hatasız ürünler yapılırda avrupaya türkiye'den ürün gider.işlemci sistemini güzel yaparlarsa diğer markaların alt modellerini alaşağı eder. nothing phone modelleri diğer markaların amiral gemilerine değilde alt markalarına kafa tutuyor gibi tabi nothing 3 modellerini bilemiyoruz

fabrika açıldıktan sonra bütün renk model türkiyede satılmaya başlar.inşallah güzel hatasız ürünler yapılırda avrupaya türkiye'den ürün gider.işlemci sistemini güzel yaparlarsa diğer markaların alt modellerini alaşağı eder. nothing phone modelleri diğer markaların amiral gemilerine değilde alt markalarına kafa tutuyor gibi tabi nothing 3 modellerini bilemiyoruz

Nothing Phone (2a)'da MediaTek kullanıyordu, Nothing Phone (3a)'da işlemci tarafı Snapdragon ile gelecek. CMF Phone 1'de MediaTek 7300 kullandı, CMF Phone 2'de MediaTek 8050 mi kullanır yoksa bunda da Snapdragon' a mı geçer diye düşünmüyor değilim. Ama bir yandan da ucuz cihaz satma potansiyelini düşündüğümde MediaTek daha ağır basıyor.

Eğer MTK 8050 kullanırlarsa işlemci tarafından çok hızlı bir cihaz kullanıcıları bekliyor olacak. Bence doğru politika izliyor Nothing. Sizce ne işlemci kullanırlar ve CMF Phone 1'de olmayıp ta bu cihazda olmasını istediğiniz özellikler neler olur.

Nothing Phone (2a)'da MediaTek kullanıyordu, Nothing Phone (3a)'da işlemci tarafı Snapdragon ile gelecek. CMF Phone 1'de MediaTek 7300 kullandı, CMF Phone 2'de MediaTek 8050 mi kullanır yoksa bunda da Snapdragon' a mı geçer diye düşünmüyor değilim. Ama bir yandan da ucuz cihaz satma potansiyelini düşündüğümde MediaTek daha ağır basıyor.

Eğer MTK 8050 kullanırlarsa işlemci tarafından çok hızlı bir cihaz kullanıcıları bekliyor olacak. Bence doğru politika izliyor Nothing. Sizce ne işlemci kullanırlar ve CMF Phone 1'de olmayıp ta bu cihazda olmasını istediğiniz özellikler neler olur.
benim telefonlardan beklentim yok ben tasarıma bakıyorum zaten her model MP,GB özellikleri aynı Nothing 2 kullanıyorum bir çok özelliğini bilmiyorumdur.Tasarım olarak çok güzel ve çokta büyük malesef :D

Geri
Üst Alt