- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyan yeni işletim sistemi sürümü Nothing OS 4.0’ın dağıtım planını resmi olarak duyurdu. Tatil sezonuna tam zamanında yetişen bu güncelleme, hem görsel hem de performans odaklı birçok yeniliği beraberinde getiriyor.
Daha Kişisel ve Rafine Bir Deneyim
Nothing OS 4.0, sadece bir sürüm yükseltmesi değil, aynı zamanda cihaz kullanımını daha konforlu hale getiren bir makyaj operasyonu niteliğinde. Yeni sürümle birlikte kullanıcılara sunulan başlıca yenilikler şunlar:- Görsel Tazelenme: Sistem genelinde daha modern ve temiz bir arayüz.
- Derin Özelleştirme: Cihazınızı tamamen kendinize göre şekillendirebileceğiniz daha geniş kişiselleştirme seçenekleri.
- Akıcı Performans: Günlük kullanımı daha pürüzsüz ve rahat hale getiren sistem iyileştirmeleri.
Güncelleme Takvimi: Hangi Cihaz, Ne Zaman Alacak?
Nothing, güncellemeyi kullanıcılarına daha kararlı bir şekilde ulaştırmak adına kademeli (phased) bir dağıtım stratejisi izliyor. İşte paylaşılan resmi takvim:- CMF Phone 1: Güncelleme macerası bugün itibarıyla başlıyor. Dağıtım kademeli olduğu için her bölgedeki kullanıcıya ulaşması biraz zaman alabilir ancak ilk paketler bugün yola çıktı.
- CMF Phone 2 Pro: Önümüzdeki haftalardan itibaren Nothing OS 4.0 kervanına katılacak. Dağıtım süreci yine aşamalı olarak ilerleyecek.
- Nothing Phone (3a) Lite: Bu model için bekleyiş Ocak ayının başında sona erecek. Ocak ayı ile birlikte genel dağıtım süreci tamamlanmış olacak.