Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

CMF Watch Pro'nun Adım Sayısı Hatalıysa Ne Yapmalı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Apple Watch Pro, fitness takibi ve genel sağlığınız hakkında bilgi edinmek için harika bir araçtır. Ancak, bazen adım sayacı hatalı olabilir. Bu can sıkıcı olabilir, ancak sorunu çözmek için yapabileceğiniz birkaç şey var.

1. Doğru Giydiğinizden Emin Olun:

• Watch Pro'yu bileğinizin üst kısmına, kemik çıkıntısının biraz yukarısına taktığınızdan emin olun.
  • Kayışın çok sıkı veya çok gevşek olmadığından emin olun. Rahat ve güvenli bir şekilde oturmalı, ancak bileğinizi sıkmamalıdır.
  • Cilt ile Watch Pro arasında temas olduğundan emin olun.
  • Watch Pro'nun kir veya ter ile kaplı olmadığından emin olun.
2. Gsensor Algoritmasını Anlayın:

• Adım sayacı, adımları hesaplamak için bir Gsensor algoritması kullanır. Bu algoritma, hareketlerinizi izler ve adımları buna göre sayar.
  • Algoritma belirli bir hata aralığına izin verir. Bu, normaldir ve Watch Pro'nuzun doğru şekilde çalıştığı anlamına gelir.
  • Hata önemliyse, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.
3. Watch Pro'yu Yeniden Başlatın:

• Watch Pro'daki düğmeye basarak Ayarlar'a gidin ve ardından "Sistem Menüsü"ne tıklayın.
  • "Yeniden Başlat"ı seçin ve tekrar deneyin.
  • Veya düğmeye uzun basın, ardından Yeniden Başlat'a tıklayın ve kontrol etmek için tekrar kullanın.
4. Cihaz Yazılımını Güncelleyin:

• CMF Watch uygulamasını açın.
  • "Cihaz" sayfasına gidin.
  • "Cihaz Yükseltme" seçeneğine tıklayın.
  • Cihazınız için herhangi bir güncelleme varsa, bunları indirip yükleyin.
5. Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın:

• Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Watch Pro'yu fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
  • Bunu yapmak için Watch Pro'daki düğmeye basarak Ayarlar'a gidin ve ardından "Sistem Menüsü"ne tıklayın.
  • "Sıfırla" seçeneğine tıklayın ve ardından işlemi onaylayın.
Ek İpuçları:

• Watch Pro'yu giyerken, kolunuzu normal şekilde salladığınızdan emin olun.
  • Watch Pro'yu bir arabada veya bir el arabasında taşırken, adım sayacı yanlış adımlar sayabilir.
  • Watch Pro'yu su altında kullanırken, adım sayacı yanlış adımlar sayabilir.

Geri
Üst Alt