Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Google arama uygulaması yeni görünüşünü değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxy77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Nothing Phone (1)
Bu sabah uyandım cihazı elime aldım telefon uygulaması baştan sona değişmiş herkese mi geldi acaba ? aşırı iğrenç olmuş eskiside güzel değildi fakat yenisi daha kötü.

Bu sabah uyandım cihazı elime aldım telefon uygulaması baştan sona değişmiş herkese mi geldi acaba ? aşırı iğrenç olmuş eskiside güzel değildi fakat yenisi daha kötü.
Nothing'in Telefon uygulaması Google'ın arama uygulaması. İlk başta bende sizin gibi düşünüyordum daha sonra alıştım, eğer alışamam diyorsanız apkmirrorda bulunan eski sürüm Google dialer APK larını yükleyip eski görünümüne dönüştürebilirsiniz.

Nothing'in Telefon uygulaması Google'ın arama uygulaması. İlk başta bende sizin gibi düşünüyordum daha sonra alıştım, eğer alışamam diyorsanız apkmirrorda bulunan eski sürüm Google dialer APK larını yükleyip eski görünümüne dönüştürebilirsiniz.
hangi sürüm hocam bilginiz var mı.

hangi sürüm hocam bilginiz var mı.
Malesef yok hocam.ben beta sürüm kullandığım için 1 ay önce kullanmaya başladım sizin yeni kullandığınız versiyonu. Kendim için araştırmıştım sonradan vazgeçtim. Deneme yanılma yoluyla bulmanız gerekecek. Biraz uğraşacaksınız ☹️

Geri
Üst Alt