Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Google Fotoğraflar uygulamasından memnun musunuz?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı ve videolarınızı depolamak, düzenlemek ve paylaşmak için ücretsiz bir uygulamadır. Android, iOS ve web için kullanılabilir. Google Fotoğraflar'ın bazı temel özellikleri şunlardır:

Ücretsiz ve geniş depolama: Google Fotoğraflar, 15 GB ücretsiz depolama alanı sunar. Bu, çoğu kullanıcı için bol miktarda alan anlamına gelir. Daha fazla depolama alanına ihtiyacınız olursa, ücretli planlar da mevcuttur.

Otomatik yedekleme: Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı ve videolarınızı otomatik olarak yedekleyebilir. Bu, cihazınız kaybolsa veya bozulsa bile fotoğraflarınızı ve videolarınızı kaybetmeyeceğiniz anlamına gelir.

Güçlü arama ve organizasyon: Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı kişilere, yerlere, şeylere ve daha fazlasına göre aramanızı sağlayan güçlü bir arama ve organizasyon araçlarına sahiptir.

Düzenleme araçları: Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı kırpmanıza, döndürmenize, filtreler uygulamaya ve daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan yerleşik düzenleme araçlarına sahiptir.

Paylaşım ve işbirliği: Fotoğraflarınızı ve videolarınızı kolayca başkalarıyla paylaşabilir ve paylaşılan albümler oluşturarak başkalarının fotoğraflarınıza katkıda bulunmalarına izin verebilirsiniz.

Ek özellikler:

• Google Lens entegrasyonu: Google Fotoğraflar, Google Lens'i kullanarak fotoğraflarınızdaki nesneleri ve metinleri tanımlamanıza olanak tanır.
  • Yapay zeka destekli iyileştirmeler: Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı otomatik olarak iyileştirmek için yapay zekayı kullanır.
  • Canlı albümler: Google Fotoğraflar, belirli kişilerden, yerlerden veya şeylerden fotoğraflar içeren otomatik olarak oluşturulan albümler oluşturabilir.
  • Aile üyeleriyle paylaşım: Fotoğraflarınızı ve videolarınızı ailenizle kolayca paylaşabilirsiniz.
Google Fotoğraflar'ın artıları:

• Ücretsiz ve geniş depolama
  • Otomatik yedekleme
  • Güçlü arama ve organizasyon
  • Yerleşik düzenleme araçları
  • Paylaşım ve işbirliği
  • Ek özellikler
Google Fotoğraflar'ın eksileri:

• Bazı gizlilik endişeleri
  • Sınırlı düzenleme araçları (bazı kullanıcılar için)
  • Bazen hatalı olabilir
Genel olarak, Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı depolamak ve düzenlemek için güçlü ve kullanımı kolay bir uygulamadır. Ücretsiz depolama alanı, otomatik yedekleme ve güçlü arama ve organizasyon araçları gibi birçok avantaj sunar. Ancak, bazı gizlilik endişeleri vardır ve yerleşik düzenleme araçları bazı kullanıcılar için yeterince güçlü olmayabilir. Google Fotoğraflar'ı kullanmayı düşünüyorsanız, uygulamayı kullanmadan önce artılarını ve eksilerini tartmanız önemlidir.

Peki, siz Google Fotoğraflar'ı beğeniyor musunuz? Düşüncelerinizi bu konu altında paylaşarak diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.

ben google galeriyi kullanıyorum. gayet iyi ama fotoğraflardaki özellikler yok. sanırım bazı AI özellikleri geldi. benim biraderin NP2 de fotoğraflar kullanıyor ve fotodaki istenmeyen görselleri silme gibi bir özelliği vardı sanırım.

ben google galeriyi kullanıyorum. gayet iyi ama fotoğraflardaki özellikler yok. sanırım bazı AI özellikleri geldi. benim biraderin NP2 de fotoğraflar kullanıyor ve fotodaki istenmeyen görselleri silme gibi bir özelliği vardı sanırım.
Ben yıllardır kullanıyorum google fotoğrafları, hem google one aboneliği aldım.44 gb fotoğrafı saklıyor.hangi telefonu değiştirirsem değiştireyim bir tık ötemde oluyor tüm fotoğraflarım. fiyat olarakta gayet makul google one.

Geri
Üst Alt