Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kırmızı Nothing Phone (2a) Satılsa alır mıydınız?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone (2a), modern tasarım anlayışı ve yenilikçi özellikleri ile dikkat çeken bir akıllı telefon. Özellikle Alaska Project Colorway adı verilen kırmızı renk seçeneği, Omega Speedmaster Alaska Project saatinden ilham alınarak tasarlanmıştır. Bu özel renk, cihazın estetik değerini artırırken, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

1732875943585.png

Tasarım ve Estetik​

Nothing Phone (2a), şeffaf bir yapı üzerine inşa edilmiştir. Bu tasarım, telefonun iç bileşenlerini dışarıdan görünür hale getirerek, teknolojinin estetikle birleşmesini sağlıyor. Cihazın arka yüzeyinde kullanılan kırmızı cam, iç mekanizmanın güzelliğini gölgede bırakmadan vurguluyor. Ayrıca, polished aluminum kullanımı, cihaza premium bir görünüm kazandırıyor ve ışıkla etkileşimde bulunarak görsel çekiciliği artırıyor.

1732875967922.png

vay be kırmızı beyaz güzelmiş

Product Red iPhone'lara aşık olmuştum çıktığı zaman bu da bayağı iyi siyah kırmızı olanı özellikle.

Product Red iPhone'lara aşık olmuştum çıktığı zaman bu da bayağı iyi siyah kırmızı olanı özellikle.
Bende siyah kırmızıyı çok beğendim.

Almıştım Product Red iPhone' dan, NFC olmadığı için satmıştım 1 hafta sonra.

Geri
Üst Alt