Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Light Phone Türkiye'de Satılsa Alır mısınız?

Light Phone Türkiye'de Satılsa Alır mıydınız?

• Evet

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Light Phone, minimalizm ve dijital detoks odaklı bir akıllı telefon arayanlar için ilgi çekici bir seçenek sunuyor. Telefonun sade tasarımı, sınırlı işlevleri ve uzun pil ömrü, modern dünyanın karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için cazip olabilir.

Peki, Light Phone Türkiye'de satılsa alır mıydım? Bu sorunun cevabı, tam olarak ihtiyaçlarıma ve bütçeme bağlıdır.

Light Phone'un beni cezbeden bazı yönleri:
  • Minimalist Tasarım: Telefonun sade ve minimalist tasarımı hoşuma gidiyor. Dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırarak, telefonumu yalnızca temel işlevler için kullanmama yardımcı oluyor.
  • Dijital Detoks: Light Phone, beni dijital dünyadan koparmaya ve çevremdeki dünyaya daha fazla odaklanmaya teşvik ediyor. Telefon araması, mesajlaşma ve alarm gibi temel işlevler dışında herhangi bir uygulama veya özelliğe sahip olmadığı için, sosyal medyaya ve internette zaman geçirmek için daha az cazip hale geliyor.
  • Uzun Pil Ömrü: Telefonun pil ömrü oldukça uzun, bu da şarj etme konusunda endişelenmeme gerek olmadığı anlamına geliyor.
  • Dayanıklılık: Telefon, su geçirmez ve toz geçirmez bir yapıya sahip, bu da onu günlük kullanım için ideal hale getiriyor.
  • Kullanım Kolaylığı: Telefonun arayüzü basit ve kullanımı kolay, bu da onu her yaştan insan için uygun hale getiriyor.
Ancak, bazı endişelerim de var:
  • Yüksek Fiyat: Telefon, Türkiye'de satılsa bile, diğer akıllı telefonlara kıyasla oldukça pahalı olabilir.
  • Sınırlı İşlevler: Telefon, modern akıllı telefonların sunduğu birçok işlevden yoksundur. Örneğin, internette gezinme, fotoğraf çekme veya oyun oynama imkanı yok.
  • Uygulama Eksikliği: Telefon, Google Play Store veya App Store gibi uygulama mağazalarına erişim sağlamaz. Bu, bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir.
  • Küçük Ekran: Telefonun ekranı oldukça küçük, bu da bazı kişiler için metin okumayı veya videolar izlemeyi zorlaştırabilir.
  • Kamera Eksikliği: Telefonun kamerası yok, bu da fotoğraf veya video çekmek isteyenler için uygun olmayabilir.
Light Phone'un Türkiye'de satılıp satılmayacağı belli değil. Satılsa bile, telefonun yüksek fiyatı ve sınırlı işlevleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Telefonu satın almadan önce, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Eğer bütçem müsaitse ve gerçekten minimalizm ve dijital detoks odaklı bir telefon arıyorsam, Light Phone'u satın alabilirim. Ancak, daha geniş bir işlev yelpazesine sahip ve daha uygun fiyatlı bir telefon arıyorsam, başka seçenekleri de değerlendiririm.

Son düzenleme:
hiç görmemiştim bu markayı. hoşuma gidiyor böyle yaratıcı şeyler. bir zamanlar almanyada bir startup vardı BLLOC diye. google telefonunu görebilirsiniz. firma telefon işini yapamadı sonra sadece UI üzerinden gitti. hatta o firmanın kurucu ekipten biri şu anda Nothing yazılım biriminde.

hiç görmemiştim bu markayı. hoşuma gidiyor böyle yaratıcı şeyler. bir zamanlar almanyada bir startup vardı BLLOC diye. google telefonunu görebilirsiniz. firma telefon işini yapamadı sonra sadece UI üzerinden gitti. hatta o firmanın kurucu ekipten biri şu anda Nothing yazılım biriminde.

Bende yeni keşfettim, sürekli görüyorum yabancı teknoloji sitelerinde.
Bir zamanlar bir proje vardı, adını hatırlayamadım şimdi. Telefondaki özellikleri tak çıkar şeklinde değiştirebiliyordun, daha sonra yapamadılar kaldı öylece...

BBLOC 'u ilk defa gördüm güzelmiş, o da bu light phone benzeri. Günümüzde sosyal medya ve ekran bağımlılığından şikayetçi olan kullanıcılardan dolayı üreticiler artık insanları bundan uzaklaştırabilmek için çözümler aramaya başladı. Neyse ki Nothing phone tam ikisinin arasında 💙

Bir taraf(light phone benzeri) azaltmaya çalışırken, bir taraf (iPhone) daha da gösterişli hale getiriyor. Bakalım önümüzdeki yıllarda insanlar neye yönelecek ve kazanan kim olacak.

Bende yeni keşfettim, sürekli görüyorum yabancı teknoloji sitelerinde.
Bir zamanlar bir proje vardı, adını hatırlayamadım şimdi. Telefondaki özellikleri tak çıkar şeklinde değiştirebiliyordun, daha sonra yapamadılar kaldı öylece...

BBLOC 'u ilk defa gördüm güzelmiş, o da bu light phone benzeri. Günümüzde sosyal medya ve ekran bağımlılığından şikayetçi olan kullanıcılardan dolayı üreticiler artık insanları bundan uzaklaştırabilmek için çözümler aramaya başladı. Neyse ki Nothing phone tam ikisinin arasında 💙

Bir taraf(light phone benzeri) azaltmaya çalışırken, bir taraf (iPhone) daha da gösterişli hale getiriyor. Bakalım önümüzdeki yıllarda insanlar neye yönelecek ve kazanan kim olacak.

Bahsettiğiniz moduler telefon aşağıdaki olabilir mi?

Geri
Üst Alt