- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Android'den Nothing Phone (2a) telefonuna geçiş yapın
1. Adım: Yeni Nothing Phone (2a) telefonunuzu kurmaya hazırlanın.Aşağıdaki öğelerin yanınızda olduğundan emin olun:
1. En son yazılıma sahip, tamamen şarj edilmiş Android telefonunuz.
2. Yeni, tam şarjlı Nothing telefonunuz ve şarj kablosu.
3. İyi bir WiFi bağlantısı.
Önemli: Uygulamaları indirebilmeniz ve tüm içeriğin yeni cihazınıza kopyalanabilmesini sağlamak için bir Google hesabı kullanmanızı öneririz.
Adım 2: SIM kartınızı takın ve WiFi'ye bağlanın.
Yeni telefonunuzu kurmaya hazır olduğunuzda Nothing Phone (2a) telefonunuzu açın ve kurulum sihirbazında → seçeneğine dokunun. Telefonunuzun dilini de buradan değiştirebilirsiniz.
SIM kartınız varsa şimdi takın. Daha sonra bir WiFi veya mobil ağa bağlanın. Aksi takdirde veriler eski cihazınızdan yeni cihazınıza kopyalanmaz.
3. Adım: Telefonları bağlayın
'Uygulamaları ve verileri kopyala' göründüğünde İleri'ye dokunun.
1. Android telefonunuzu açın ve kilidini açın. Nothing telefonunuzu şarj etmek için kullandığınız kabloyu alın ve iki telefonu bağlayın.
2. Android'inizde bağlanmanın sorun olmadığını onaylayın.
3. Nothing Phone (2a) telefonunuzda Google hesabınızın şifresini girin ve Oturum aç'a dokunun.
4. Kablo kullanarak verileri kopyaladığınızda metinleriniz, videolarınız, kişileriniz, takviminiz ve müziğiniz aktarılır.
4. Adım: Verilerinizi kopyalayın
Belirli verileri aktarmak istemiyorsanız, yanındaki kutunun işaretini kaldırın. Hazır olduğunuzda Kopyala'ya dokunun.
Verileriniz yeni Nothing Phone (2a) telefonunuza kopyalandıktan sonra Bitti'ye tıklayın. Uygulamalarınızdan biri aktarılmadıysa Google Play Store'dan indirebilirsiniz.
Not: Telefonunuzda ne kadar veri olduğuna bağlı olarak aktarım birkaç dakikadan bir saatten fazla sürebilir.