Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

MonoWeather - Stylish Weather

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

FalconHK

Nothing Phone (2), Nothing Ear (Stick)
Cihaz
Nothing Phone (2)
Kulaklık
Nothing Ear (Stick)
Bu uygulama benim tarafımdan, diğer hava durumu uygulamalarının sunduğu dolu gözüken ve hissettiren arayüzlerden uzaklaşmak istediğim için ortaya çıktı.

1739715615472.png
1739715624859.png
1739715634051.png

Uygulama Özellikleri​

• Uygulama sizin konumunuzu kullanmadığından düşük pil tüketimine sahiptir.
  • İstediğiniz kadar şehir ekleyerek hepsinin hava durumunu sağ tarafta bulunan pencerede kontrol edebilirsiniz.
  • Nem, barometre, rüzgar, görünürlük, yağış miktarı ve UV endeksi kartlarına tıkladığınızda daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
  • Bir şehri favorilerinizden çıkarmak sağdaki menü üzerinden sola doğru kaydırmanız yeterlidir.

İndirmek İçin​

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.hkayrad.mono_weather

Bir hatayla karşılaşırsanız bana
https://t.me/hkayrad ve
hakankayradogan@gmail.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Not: Uygulamaya eklediğim widget, Flutter'da bulunan kötü widget yönetimi nedeniyle düzgün çalışmamaktadır. Kullanımı tavsiye edilmez.

Emeğine sağlık kardeşim kurayım hemen

elinize sağlık gayet şık duruyor. sizin de dediğiniz gibi widget düzgün çalışmıyor. üstüne tıklandığında tepki vermiyor. reklamlar biraz fazla gibi geldi onun haricinde gayet iyi elinize sağlık.

elinize sağlık gayet şık duruyor. sizin de dediğiniz gibi widget düzgün çalışmıyor. üstüne tıklandığında tepki vermiyor. reklamlar biraz fazla gibi geldi onun haricinde gayet iyi elinize sağlık.
Hocam evet reklamları arttırmamın sebebi Google geliştirici hesabı açma ve API kullanım masraflarını çıkarmaya çalışmak. Onlar çıktığında (maalesef ki yakın zamanda çıkacak gibi gözükmüyor) reklamları azaltacağım.

• Beğen
Tepkiler: ars
uygun bi fiyatla reklamsız pro sürüm çıkarmayı düşünür müsünüz? ben sürekli reklam görmek yerine sevdiğim uygulamaları satın almayı terch ediyorum.

uygun bi fiyatla reklamsız pro sürüm çıkarmayı düşünür müsünüz? ben sürekli reklam görmek yerine sevdiğim uygulamaları satın almayı terch ediyorum.
Uygulama içi satın alma ile kaldırmayı düşündüm ancak 200 300 tl IAP geliri için benden şirket açmamı istiyorlar, o yüzden pro sürüm çıkarmayacağım.

Google son zamanlarda bu play store işini mahvettiğinden çok bir şey yapamıyorum maalesef.

Geri
Üst Alt