Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nasa İletişim Güvenilir mi?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Nothing phone (2a) Almayı düşünüyorum birçok sitede Nasa iletişimin satış yaptığını gördüm. Türkiye garantili olduğunu da belirtmişler. Buradan alsam sorun yaşar mıyım sizce? Özellikle Amazondan almak istiyorum. Amazon'da da Nasa İletişim satıyor cihazı.

Almayı düşünüyorum birçok sitede Nasa iletişimin satış yaptığını gördüm. Türkiye garantili olduğunu da belirtmişler. Buradan alsam sorun yaşar mıyım sizce? Özellikle Amazondan almak istiyorum. Amazon'da da Nasa İletişim satıyor cihazı.
Merhaba Nasa iletişim yurtdışı cihaz satmıyor, nothing phone Resmi ithalatı Evofone' dan alıp satmakta, güvenebilirsiniz.

Ek olarak işin içinde Amazon varsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Satıcıyı inceledim, bir sorun yok. Yine de ne olur olmaz derseniz. Ürün size teslim edilirken kargocu tarafından video çekin alımdan kutu açılışına kadar IMEI numarasını da göstererek, olası bir durumda elinizde delil olsun. Ve ürünü aldıktan sonra garanti sorgulaması yapın böylece internetten alınmış tüm cihazlarda yapılması gereken tüm kontrolleri yapmış olursunuz.

Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Geri
Üst Alt