- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing Community Edition Projesi 2025 Başlıyor! Phone (3a)'yı Birlikte Tasarlayın, Ödülleri Kazanın!
Nothing hayranları ve yaratıcı zihinler için heyecan verici haber! Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve sektörde bir ilke imza atan Community Edition Projesi, 2025 için geri dönüyor! Bu kez, topluluğun gücüyle birlikte Nothing Phone (3a)'yı yeniden şekillendirme fırsatı sizi bekliyor.
Nothing Community Edition nedir?
Nothing Community Edition, Nothing markasının topluluğuyla (kullanıcıları, hayranları ve teknoloji meraklılarıyla) birlikte, mevcut bir Nothing telefon modelinin özel bir sürümünü tasarlayıp geliştirdiği bir projedir. Özünde şu anlama gelir: Ortak Yaratım: Nothing, telefonun belirli yönlerini...
Geçmiş Başarının Ardından Yeni Bir Macera
Hatırlayacağınız üzere, geçen yıl Nothing, beş yetenekli topluluk üyesiyle birlikte sektörün ilk ortaklaşa yaratılan akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Karanlıkta parlayan özel tasarımlı Phone (2a) Plus Community Edition, online satışa çıktıktan sadece 15 dakika sonra tükenmiş ve hatta prestijli iF Altın Tasarım Ödülü'nü kazanmıştı! Bu başarıda emeği geçen @Astrid, @Kenta, @Andres_123, @Ian_H_Simmonds ve @Palmix Art
2025 Projesinde Neler Farklı?
Bu yılki Community Edition Projesi, deneyimi taze tutmak ve kazananlar için ortak yaratım sürecini daha da iyileştirmek amacıyla birkaç değişiklikle geliyor:
Yeni Platform: Tahmin ettiğiniz gibi, bu yılki Community Edition projesi Phone (3a) üzerine inşa edilecek!
Güncellenmiş Zaman Çizelgesi: Tüm proje görevleri (brief'ler) aynı anda yayınlandı - yani bugün (26 Mart 2025)! Başvurularınızı 23 Nisan 2025, İngiltere saatiyle 11:00'e (BST) kadar gönderebilirsiniz. Bu, kazananların hem birbirleriyle hem de Nothing ekibiyle birlikte yaratım için maksimum zamana sahip olmasını sağlayacak. Başvuru süresi Nisan ayında kapandıktan sonra, Nothing jürisi kazananları seçmeden önce sadece 24 saatliğine topluluk oylaması açılacak.
Yepyeni ve Daha Açık Görevler:Bu yılki görevler genel olarak daha açık ve katılımcılara yaratıcılıklarını sergilemeleri için daha fazla özgürlük tanıyor. İşte 2025 için belirlenen dört ana görev:
Donanım Tasarımı: Phone (3a) için yepyeni bir görünüm hayal edin ve ambalajın nasıl görüneceği konusunda söz sahibi olun.
Yazılım Tasarımı: Benzersiz bir ekran deneyimi sunmak için yeni yazılım tasarım öğeleri üzerine fikirler geliştirin.
Aksesuar: Phone (3a) Community Edition'a eşlik edecek özel bir aksesuar veya koleksiyonluk bir ürün geliştirin.
Pazarlama Kampanyası: Phone (3a) Community Edition'ı dünyaya tanıtacak yaratıcı bir lansman kampanyası önerisi sunun.
Bu heyecan verici projede kazanan takımlar/bireyler, sadece tasarımlarını hayata geçirmekle kalmayacak, aynı zamanda harika ödüllerin de sahibi olacak:
- Londra'da düzenlenecek ortak yaratım atölyeleri ve yıl sonundaki lansman etkinliği için tüm masrafları karşılanmış bir seyahat.
- Üretildikten sonra nihai ürünün (Phone (3a) Community Edition) bir kopyası.
- 1000 Sterlin para ödülü!
İşte karşınızda! Topluluğumuzla birlikte yeni bir ortak yaratım macerasına daha atılıyoruz ve umarız siz de bizim kadar heyecanlısınızdır! Dört görevin tamamını inceleyebilir ve başvurularınızı ŞİMDİ nothing.tech adresi üzerinden 23 Nisan, İngiltere saatiyle 11:00'e (BST) kadar gönderebilirsiniz. (Tüm Şartlar ve Koşullar geçerlidir).
Önemli Hatırlatma: Lütfen Phone (3a)'nın fiziksel geometrisini değiştiren (örneğin kamera düzeni, Glyph arayüzü vb. değişiklikler) başvurular aramadığımızı unutmayın.
Tüm görevleri görüntülemek ve başvurunuzu göndermek için burayı ziyaret edin:
Announcing The Community Edition Project 2025
Built with you, round two. Hey Community! Today, we’re bringing you some exciting news: The Community Edition Project is back for 2025! Last year...
Anahtar Kelimeler: Nothing, Community Edition Projesi, 2025, Nothing Phone 3a, ortak yaratım, tasarım yarışması, akıllı telefon tasarımı, yazılım tasarımı, aksesuar tasarımı, pazarlama kampanyası, topluluk projesi, Nothing topluluğu, iF Design Award, teknoloji, yarışma, ödül, Londra, katılım.
#Nothing #CommunityEdition #Phone3a #Tasarım #Yarışma #Teknoloji #OrtakYaratım