Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Ear (2) tuşlar algılamıyor.

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Nothing Ear (2) ses kontrolü için hareketleri kullanacak şekilde ayarladım. Ses yüksekliğini neden hareketlerle ayarlayamıyorum?​

Cihazların Bluetooth protokolü sürümleriyle uyumluluk sorunları nedeniyle bazı telefon veya bilgisayar modelleri ses seviyesi kontrol protokolünü desteklemeyebilir. Bu sorun potansiyel olarak TWS Bluetooth kulaklıklarını etkileyebilir. Bu sorunla karşılaşırsanız ses seviyesini ayarlamak için kulaklıkları yaygın olarak kullanılan başka bir cihaza bağlamayı deneyin. Sorun devam etmiyorsa bu, Ear (a)'nın değil cihazın kontrol edilmesi gerektiği anlamına gelir.

Son düzenleme:

Nothing Ear (2) Hareket kontrollerini kullanarak neden önceki veya sonraki şarkıya geçemiyorum?​

Lütfen kulaklıkların üzerindeki doğru kontrol alanına bastığınızdan emin olun. İşlev hâlâ tetiklenemiyorsa, işlevin düzgün çalışıp çalışmadığını görmek için farklı bir müzik uygulamasına geçmeyi deneyin. Hareket işlevi tetiklendiğinde, işlenmek üzere uygulamaya komutlar gönderir. Ancak bazı uygulamalar komut değiştirmeyi desteklemediğinden, kulaklıkların kontrol komutlarına yanıt vermeyecek ve bu da hareket kontrolünün etkisiz olmasına yol açacaktır.
Bu sorun potansiyel olarak TWS Bluetooth kulaklıkları etkileyebilir ancak kulaklıkların kendisinde bir sorun olduğu anlamına gelmez.

Geri
Üst Alt