- Cihaz
- Nothing Phone (2a)
- Nothing OS Sürümü
- 3.2
- Kulaklık
- Diğer
Nothing, popüler kablosuz kulaklığı Nothing Ear (3) için ses deneyimini ve çağrı kalitesini iyileştiren yeni bir aygıt yazılımı güncellemesi yayımladı. Sürüm 1.0.1.61 numaralı bu güncelleme ile kullanıcılar, hem müzik dinleme hem de telefon görüşmesi yapma deneyimlerinde önemli iyileşmeler fark edecekler.
Bu yaklaşım, olası hataları önceden tespit etmelerine ve istikrarlı bir dağıtım süreci yürütmelerine olanak tanır. Eğer henüz güncellemeyi almadıysanız, uygulamanızı ve kulaklığınızı kontrol etmeye devam edin; güncelleme kısa süre içinde sizin için de erişilebilir olacaktır.
Yeni özellikleri deneyimlemek için Nothing Ear (3) kulaklığınızı eşleştirdiğiniz uygulama üzerinden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.
Sürüm: 1.0.1.61 Güncelleme Notları
Bu güncelleme, kullanıcıların geri bildirimleri doğrultusunda iki temel alana odaklanıyor:- Gelişmiş Ses Performansı:
- Optimize Edilmiş EQ Denge Modu: Ses performansı genel olarak iyileştirilmek amacıyla EQ Denge Modu parametreleri optimize edildi. Bu, müzik ve medya içeriği dinlerken daha dengeli, zengin ve kaliteli bir ses deneyimi sunmayı amaçlıyor.
- Daha Doğal Çağrı Kalitesi:
- Yeni "Doğal Mod" (Natural Mode) Tanıtıldı: Nothing'in mikrofon teknolojisi olan Super Mic'e yeni bir "Doğal Mod" eklendi. Bu mod, telefon görüşmeleri sırasında ses iletimini daha gerçekçi hale getirerek, karşı tarafa giden sesin daha doğal ve insan sesine yakın duyulmasını sağlıyor.
Dağıtım Notu
Nothing, tüm kullanıcıların sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlamak amacıyla bu tür aygıt yazılımı güncellemelerini kademeli (staggered) olarak yayımlamaktadır.Bu yaklaşım, olası hataları önceden tespit etmelerine ve istikrarlı bir dağıtım süreci yürütmelerine olanak tanır. Eğer henüz güncellemeyi almadıysanız, uygulamanızı ve kulaklığınızı kontrol etmeye devam edin; güncelleme kısa süre içinde sizin için de erişilebilir olacaktır.
Yeni özellikleri deneyimlemek için Nothing Ear (3) kulaklığınızı eşleştirdiğiniz uygulama üzerinden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.