Anker firması ile tanışmam 2021 yılındaydı. Akasya AVM'de gezerken Anker' in bir stand kurduğunu fark ettim ve bu tarz kulak üstünden geçirilebilen bir kulaklık arıyordum, diğer kulaklıklar kulağımdan düştüğü ya da düşmeye yakın olduğundan dolayı pek sevmiyordum. Anker' in bu modelini gördüm ve kabul edilmeyeceğini bilerek denemek istedim, duruşunu görmek için. Standtaki görevli açtı paketi ve bana denetti ürünü, bu ilgi karşısında şok oldum. Mediamarkt' larda vs böyle bir şey istesem hijyen problemi vs deyip asla denetmezler. Bu yaklaşımı ve müşteriye olan bakış açısını sevdiğim için Anker kulaklığı aldım ve şirketteki çalışan birçok arkadaşımın da almasına ön ayak olmuş oldum

İlk tanışmam bu şekilde oldu. Kullanımına gelirsek uzun şarj süresi ve ergonomisi vs benim için tam geçer not aldı. Tüm toplantılarımda hala kullanırım
Ekli dosyayı görüntüle 1687
Gelelim sorunuza Anker bu konuda akıllıca davranıyor, fiyatları çok yukarı çekmiyor, aslına bakarsanız ürünleri daha pahalıyı da satılabilir, alanda olur. Baseus kalitesine yakın fakat fiyat olarak daha makul. Ben şahsen bir daha bir Anker ürünü alacak olsam düşünmeden alırım. Ürün kalitesini ve fiyat politikasında uçuk rakamlara satmadığını bildiğimden ötürü.
Nothing'in Ankeri hedef aldığı ortada, çıkardığı ürünlerin renkleri dahi benziyor

Bu da geçen bahsettiğimiz Anker'de bulunan kulaküstü kulakların Nothing tarafından benzerinin yapılacağını doğular nitelikte oluyor.
Teknoloji dünyasının dikkat çeken isimlerinden Carl Pei, dün sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla yine gündeme geldi. Ancak bu seferki paylaşım, sadece bir fotoğraf olmanın ötesine geçerek, merak uyandıran bir soruyu da beraberinde getirdi: Nothing'ten yeni bir kulaküstü kulaklık mı geliyor...
nothingforum.com
Ekli dosyayı görüntüle 1688
Ekli dosyayı görüntüle 1689
Nothing kendine Anker'i hedef seçtiyse fiyat konusunda da bu hedef doğrultusunda ilerlemeli düşüncesindeyim. Nothing'in özellikle kulaklık tarafında fiyatları kullanıcılar tarafından yüksek bulunabiliyor. Telegram kanalımızdaki bugün yazılan bir yazı
Ekli dosyayı görüntüle 1686
Bu arada Nothing'in bugün çıkardığı tüm kulaklıkları acilen Youtuber Enes Özen'e göndermesi lazım.Tüm kullanıcılar kulaklık almadan önce bu kişinin videolarını referans alıyor.
Selamlar ben Enes ÃZEN , bu kanalda tws bluetooth kulaklık, akıllı saat bileklik, projeksiyon, cep telefonu gibi teknolojik ürün incelemeleri yapıyorum. Bir ürün almadan önce fiyatına göre en iyi olanı bulmak için uzun araÅtırmalar yapmayı çok severim. Benzer özellikler sunan...
www.youtube.com
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.