Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone kullanıcılarına özel olarak tasarlanan 3. Şahıs kişiler tarafından yapılmış Nothing Gallery uygulaması, sade ve şık arayüzüyle dikkat çekiyor. Nothing'in kendine özgü tasarım dilini benimseyen uygulama, kullanıcılara fotoğraf ve videolarını düzenleme ve yönetme konusunda benzersiz bir deneyim sunuyor.

1732516876754.png

Nothing Gallery'nin Öne Çıkan Özellikleri
  • Zaman Çizelgesi Görünümü: Fotoğraf ve videolarınızı çekildikleri tarihe göre düzenli bir şekilde görüntüleyin.
  • Albüm Görünümü: Albümler oluşturarak fotoğraf ve videolarınızı kategorilere ayırın.
  • Favorilere Göre Görüntüleme: Sevdiğiniz fotoğraf ve videolara hızlıca erişin.
  • Sadece Videoları Görüntüleme: Sadece videolarınızı görmek istediğinizde bu seçeneği kullanın.
  • Toplu İşlem: Birden fazla dosyayı aynı anda paylaşın, silin veya taşıyın.
  • Albüm Küçük Resimlerini Düzenleme: Albümlerinizin kapak fotoğraflarını istediğiniz gibi değiştirin.
  • Albümleri Gizleme: Özel veya gizli tutmak istediğiniz albümleri gizleyin.
  • Albüm Sırasını Sıralama: Albümlerinizi istediğiniz sıraya göre düzenleyin.
Nothing Gallery uygulaması, kullanıcılara sade ve işlevsel bir arayüz sunarken, aynı zamanda Nothing Phone'un genel tasarım estetiğiyle de uyumlu bir deneyim sağlıyor. Uygulamanın sunduğu özellikler sayesinde fotoğraf ve videolarınızı düzenlemek ve yönetmek artık çok daha kolay.

Nothing Gallery uygulaması indirme bağlantısı: https://github.com/jerichoi224/Noth...wnload/v0.5.3/nothing-gallery-arm64-0.5.3.apk

Son düzenleme:
selamlar ,
hocam bu uygulama neden play store da yok kendi markasının uygulamasını neden apk indirmek zorundayız bilgin varsa aydınlatırsan bizi sevinirim.

selamlar ,
hocam bu uygulama neden play store da yok kendi markasının uygulamasını neden apk indirmek zorundayız bilgin varsa aydınlatırsan bizi sevinirim.
selamlar ,

Selamlar, uygulama nothing in kendi çıkardığı uygulaması değil, 3. Şahıs kişi tarafından yapılmış nothing os teması uyarlanmış bir galeri uygulaması. Uygulama Yapımcısı Google play store'a eklenmesi için talepte bulunmuş, yakın zamanda eklenecektir.

Nothing'in kendi galeri uygulaması nothing os 3.0 ile beraber Aralık ayında yayınlanacak.

Son düzenleme:
Ben de samungunkini apk olarak mı yüklerim diye düşünüyordum...

bunu kullanabilirsiniz.

Gelişticirinin notu:
Daha fazla şey eklemek istiyordum, ancak yalnızca uygulamayı yayınlamamın nedeni, telefonumu değiştirdiğim ve bu nedenle uygulama üzerinde çalışma motivasyonumu büyük ölçüde kaybettiğim için geliştirmeyi bir süreliğine duraklatmayı düşünmem.
Geçtiğimiz ay üzerinde çalışmaya çalıştım, ancak kendimi üzerinde çalışmaya zorlayamadım.

Tekrar bakmaya çalışacağım ama şu anda eskisi kadar zaman harcayabileceğimi sanmıyorum.

Geri
Üst Alt