Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Headphone (1) alınır mı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
hidayet burak taha tor
Ülke
türkiye
Cihaz
Diğer
Merhabalar 14 k altında kulaklık için ayırdığım bir bütçem var 23.12.25 tarihinde nothing headphone 1 in indirime girmesiyle 9400 tlye sipariş verdim fakat yeterince inceleme yapmadan siparişi geçtikten sonra araştırmamla birlikte kulaklık hakkında kullanıcı deneyimleri ve bu forumda da ars beyin deneyimleriyle birlikte aklımda soru işaretleri oluştu sizce bütçem dahilince sony xm5 sennheiser momentum 4 anker space one pro veya nothing headphone 1 mi mantıklı bir tercih olur arkadaşlar
aradığım özellikler konfor anc ses kalitesi

@ars görünce yardımcı olacaktır.Kendisi kulaklık konusunda çok bilinçli.Şimdiden alacağınız cihaz hayırlı olsun.

benim kardeşimde hem XM 5 hem de headphone 1 var. XM5 yatıyor. ses olarak birbirine çok yakınlar ama headphone 1 i kullanıyor daha fazla.
XM5 i dubaiden 5000 tl ye almıştım. Xm6 için bilemeyeceğim yanlız. o belki bir tık iyi olabilir.

benim kardeşimde hem XM 5 hem de headphone 1 var. XM5 yatıyor. ses olarak birbirine çok yakınlar ama headphone 1 i kullanıyor daha fazla.
XM5 i dubaiden 5000 tl ye almıştım. Xm6 için bilemeyeceğim yanlız. o belki bir tık iyi olabilir.
peki karşılaştıracak olsa kardeşiniz ne gibi farklarda hangisi öne geçiyor

peki karşılaştıracak olsa kardeşiniz ne gibi farklarda hangisi öne geçiyor
birbirine çok yakın. xm5 çok terletiyor. ben de kullanmıştım. headphone 1 i yazın çok denemedim.

ama Nothingin uygulaması daha iyi ve daha geniş kullanımlı. Şimdi profil mevzusu da geldi bir sürü custom profilden seçim yapıp sesi ayarlayabiliyorsun.

tasarımına ise hiç laf yok. headphone 1 daha dikkat çekici

Arkadaşlar kulaklığı dün teslim aldım bugün paketi açıp deneyimlemeye başladım ilk izlenimime göre
1.malzeme kalitesi gerçekten premium hissettiriyor
2.konfor açısındanda konforlu olduğunu söyleyebilirim
3. ses kalitesi ekolayzıra daha girişmeden gayet standart yeterli bir kalite sunuyor anker q30 kulaklığımda ki standart ve ekolayzır ile oynanmış halinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim ses kalitesinin
4.gürültü engellemesinin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim anker q30 a göre pasif ve aktif olarak fakat pasif gürültü engellemesi gerçekten iyi aktif gürültü engellemesi üstüne bir iki tık daha engelleme koyuyor gibi
5.kontroller gerçekten çok pratik ve basit bazı butonlar özelleştirilebiliyor ve kontrollerin hisleri çok keyifli
6.kulaklık pedleri çıkarılabilir ve kulaklık pedleri çok iyi kalitede
özetle kısa süreli izlenimde kulaklığın fiyatını hakettiğini almak isteyenlere arada kalanlara pişman olmayacaklarını düşünüyorum.

Arkadaşlar kulaklığı dün teslim aldım bugün paketi açıp deneyimlemeye başladım ilk izlenimime göre
1.malzeme kalitesi gerçekten premium hissettiriyor
2.konfor açısındanda konforlu olduğunu söyleyebilirim
3. ses kalitesi ekolayzıra daha girişmeden gayet standart yeterli bir kalite sunuyor anker q30 kulaklığımda ki standart ve ekolayzır ile oynanmış halinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim ses kalitesinin
4.gürültü engellemesinin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim anker q30 a göre pasif ve aktif olarak fakat pasif gürültü engellemesi gerçekten iyi aktif gürültü engellemesi üstüne bir iki tık daha engelleme koyuyor gibi
5.kontroller gerçekten çok pratik ve basit bazı butonlar özelleştirilebiliyor ve kontrollerin hisleri çok keyifli
6.kulaklık pedleri çıkarılabilir ve kulaklık pedleri çok iyi kalitede
özetle kısa süreli izlenimde kulaklığın fiyatını hakettiğini almak isteyenlere arada kalanlara pişman olmayacaklarını düşünüyorum.
Hocam güle güle kullanın. Aldığınız platforma da yorum bırakın ki hem yorum sayısı böylece de populerliği artsın.

Ek öneri olarak da, eğer Nothing telefon kullanıyorsanız chatgpt olayını kullanın. çok az ihtiyaç olsa da arada kulaklıktan chatgpt ye soru sorup dinlemek çok keyifli oluyor.

Geri
Üst Alt