Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing, Hindistan'da Üçüncü Çeyrekte %510 Büyüdü

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing şirketinin kurucusu Carl Pei, şirketin akıllı telefon markasının Hindistan'da hızla büyümeye devam ettiğini duyurdu. Şirket, 2024 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda %510 büyüme kaydederek pazar payı sıralamasında ilk 10'a girmeyi başardı.

1730542043410.png
Pei, bu başarının iki yıl önce akıllı telefon pazarına girişlerinden bu yana şirketin tüm destekçilerine minnettar olduğunu ifade etti. Şirketin 2025 yılında da büyüme hedeflerini sürdüreceği ve yeni adımlar atacağı belirtildi.

Nothing'in bu hızlı yükselişi, yenilikçi ürünleri, agresif pazarlama stratejileri ve güçlü topluluk etkileşimi sayesinde mümkün oldu. Şirketin gelecekte de akıllı telefon pazarında önemli bir oyuncu olacağı ve daha fazla başarı elde edeceği öngörülüyor.

hissesi olsa alım yapmayı düşünürüm 2.çeyrekte de hindistanda büyümesi yüksek diye hatırlıyorum. bilançoya da bakmak gerek gerçi :) ama sanırım hissesi yok

hissesi olsa alım yapmayı düşünürüm 2.çeyrekte de hindistanda büyümesi yüksek diye hatırlıyorum. bilançoya da bakmak gerek gerçi :) ama sanırım hissesi yok
https://nothingforum.com/konu/nothing-dunyanin-en-hizli-buyuyen-akilli-telefon-markasi-oldu.1920/

Sorularınızın cevapları ☺️

Bu arada bende almayı düşünmüştüm baktım yokmuş.hatta firma kurulduğunda nft satışları olmuş. 2 ay önce herkesin nft leri satmalarını istediler ve nft defterini kapattılar.

İlerde kesin halka arz yaparlar, yaptıkları zaman size de haber veririm ilk haberi alır almaz.

Geri
Üst Alt