Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing OS Tartışma Alanı: Görüşlerinizi Paylaşın

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing OS, minimalist tasarımı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak, her işletim sistemi gibi Nothing OS'in de geliştirilmeye açık yönleri ve kullanıcıların beklentileri bulunuyor. Bu tartışma alanında, Nothing OS hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilir, beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri dile getirebilir, yeni özellik taleplerinde bulunabilir ve diğer kullanıcılarla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Tartışma Başlıkları:
  • Arayüz ve Tasarım: Nothing OS'in sade ve minimalist arayüzü hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha fazla özelleştirme seçeneği ister miydiniz?
  • Performans: Nothing OS'in hızı ve akıcılığı beklentilerinizi karşılıyor mu? Hangi alanlarda performans iyileştirmeleri görmek istersiniz?
  • Özellikler: Glyph arayüzü gibi benzersiz özellikler hoşunuza gidiyor mu? Nothing OS'e eklenmesini istediğiniz yeni özellikler neler?
  • Güncellemeler: Nothing OS güncellemelerinin sıklığı ve içeriği hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha hızlı ve kapsamlı güncellemeler bekliyor musunuz?
  • Hatalar ve Sorunlar: Nothing OS kullanırken karşılaştığınız hatalar veya sorunlar var mı? Bunların nasıl çözülmesini istersiniz?
Unutmayın:
  • Lütfen saygılı bir dil kullanın ve diğer kullanıcıların görüşlerine saygı gösterin.
  • Yapıcı eleştirilerde bulunun ve çözüm odaklı öneriler sunun.
  • Tartışmayı konuyla ilgili tutun ve gereksiz tartışmalardan kaçının.
Siz de Görüşlerinizi Paylaşın!

Nothing OS hakkında ne düşünüyorsunuz? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri neler? Hangi özellikleri daha çok kullanıyorsunuz? Hangi alanlarda iyileştirmeler bekliyorsunuz? Yeni özellik talepleriniz neler? Bu tartışma alanında düşüncelerinizi paylaşarak Nothing OS'in geleceğini şekillendirmeye katkıda bulunabilirsiniz.

Nothing OS Stok androidden sıfırdan oluşturulan bir yapı olduğu için geriden gelmesi normal.Diğer OS'lar yıllarca üzerine koyarak gelen sistemler.Nothing os'un bu kadar sık güncelleme yapması bu sebepten ötürü.1 yıla kalmaz ayak uydurur diye düşünüyorum diğer rakiplerine

Nothing OS Stok androidden sıfırdan oluşturulan bir yapı olduğu için geriden gelmesi normal.Diğer OS'lar yıllarca üzerine koyarak gelen sistemler.Nothing os'un bu kadar sık güncelleme yapması bu sebepten ötürü.1 yıla kalmaz ayak uydurur diye düşünüyorum diğer rakiplerine
bence OS görtsel olarak çok sınır dışına çıkmamalı. fonksiyonları kısayolları geliştirsinler ama ondan sonra rengarenk bambaşka bir OS olmasın istiyorum. zaten piyasada oyle OS ler var.

bence OS görtsel olarak çok sınır dışına çıkmamalı. fonksiyonları kısayolları geliştirsinler ama ondan sonra rengarenk bambaşka bir OS olmasın istiyorum. zaten piyasada oyle OS ler var.

Bende aynı kanıdayım, farklı özellik eklensin ama çizginin dışına çıkmasın. Özellik olarak mevcut os'lar ile aynı özelliklerde olmalı ama görsel açısından farklı renkler denememeli. Siyah her şeye yakışıyor. Ekstra özellik getireceklerse getirsinler.Apple dahi siyah ağırlıklı kişiselleştirmeye döndü.Bir os'ta ne kadar görsel şölen varsa o kadar soğutuyor beni kendinden.

Yurt dışında insanlar glyph'i dahi rgb yapmaya çalışıyorlar :sick: biraz vizyon...

Nothing OS 3.0 umarım android 15 ile birlikte gelir. Bu sürümde epey bir iyileştirme bekliyorum.

Geri
Üst Alt