Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) hala alınabilir bir cihaz mı?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Kerem
Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (1)
Herkese selamlar. Yakın zamanda NP1 almayı düşünüyorum. 15 bin lira fiyatıyla rakiplerine göre benim beklentilerim daha uygun bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Kamera ve işlemci performansının ortalama olması benim için yeterli fakat cihazdan malzeme kalitesinin yüksek olması ve özgün olması gibi beklentilerim olduğundan aradığım cihazı buldum gibi hissediyorum. Fakat aklımda birkaç soru var. Bu cihazı kullanan varsa bu soruları yanıtlayabilirse sevinirim.

1- Son güncellemesini almış olması dışında günümüzde eksik hissettirecek bir yönü var mı?

2 - Batarya ömrü nasıl? (Çok oyun oynayan birisi değilim, günde maksimum 1 1.5 saat Mobile Legends oynarım. Bolca YouTube kullanıyorum. Ekran sürem tahminen 6 7 saat civarıdır.)

3 - Evofone hizmet kalitesi nasıl? Satış sonrası desteği iyi mi? Xiaomi zamanında birçok kullanıcı olumsuz yorum yapıyordu, kendilerini düzeltmişler mi? Servis deneyimi olan biri varsa paylaşabilirse sevinirim.

4 - İşlemcisi günümüzde yeterli mi? Kullanım senaryomu batarya kısmında paylaşmıştım. Bu senaryoda donma kasma benzeri sorunlar yaşar mıyım?

5 - Beraberinde kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Tercihim nothing ear (2024) modeli olur. Sizce bu cihaz nothing ear ın potansiyelini öldürür mü? Kulaklıkta bt 5.3, telefonda bt 5.2 desteği olması büyük bir kayıba yol açar mı? Cihaz kulaklığın desteklediği yüksek çözünürlüklü kodekleri destekliyor mu?

Aklımdaki sorular bunlar. Şimdiden dikkate alıp cevap verecek herkese teşekkürler.

Çözüm
Herkese selamlar. Yakın zamanda NP1 almayı düşünüyorum. 15 bin lira fiyatıyla rakiplerine göre benim beklentilerim daha uygun bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Kamera ve işlemci performansının ortalama olması benim için yeterli fakat cihazdan malzeme kalitesinin yüksek olması ve özgün olması gibi beklentilerim olduğundan aradığım cihazı buldum gibi hissediyorum. Fakat aklımda birkaç soru var. Bu cihazı kullanan varsa bu soruları yanıtlayabilirse sevinirim.

1- Son güncellemesini almış olması dışında günümüzde eksik hissettirecek bir yönü var mı?

2 - Batarya ömrü nasıl? (Çok oyun oynayan birisi değilim, günde maksimum 1 1.5 saat Mobile Legends oynarım. Bolca YouTube kullanıyorum. Ekran sürem tahminen 6 7 saat civarıdır.)

3 - Evofone...

3 - Evofone hizmet kalitesi nasıl? Satış sonrası desteği iyi mi? Xiaomi zamanında birçok kullanıcı olumsuz yorum yapıyordu, kendilerini düzeltmişler mi? Servis deneyimi olan biri varsa paylaşabilirse sevinirim.

4 - İşlemcisi günümüzde yeterli mi? Kullanım senaryomu batarya kısmında paylaşmıştım. Bu senaryoda donma kasma benzeri sorunlar yaşar mıyım?

5 - Beraberinde kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Tercihim nothing ear (2024) modeli olur. Sizce bu cihaz nothing ear ın potansiyelini öldürür mü? Kulaklıkta bt 5.3, telefonda bt 5.2 desteği olması büyük bir kayıba yol açar mı? Cihaz kulaklığın desteklediği yüksek çözünürlüklü kodekleri destekliyor mu?

Aklımdaki sorular bunlar. Şimdiden dikkate alıp cevap verecek herkese teşekkürler.
Selamlar,

1- Ben Nothing Phone (2a) kullanıyorum, çok memnun kaldığım içinde eşime Nothing Phone (1) aldım. 3-4 aydır kullanıyor hiçbir sorun yaşamadı.Güncelleme konusu göreceli bir konu.Güncellemeden ne beklediğinize bağlı olarak değişir.Benim Nothing phone'dan önceki telefonum Xiaomi mi note 10'du ve 2024 yılının sonuna kadar Android 11 olarak kullandım, hiçbir eksiklik yaşamadım.Daha da götürürdü.Bu yüzden benim için güncellemeden öte telefonun stabilitesi önemli.Alınca min 3-4 sene kullanılabiliyorsa bir sorun yok demektir ki Nothing phone (1)'de böyle bir cihaz.

2- Eşim 7-8 saat ekran süresi alıyor.Oğlum arasıra telefonuyla oyun oynuyor yinede 1 günü rahat çıkartıyor.

3- Evofone hizmet konusunda çok iyi.TR garantili cihaz alacaksanız gözünüz kapalı alabilirsiniz.Aşağıdaki makaleyi okumanız yeterli olacaktır sorunuzun cevabı için.

4- Eşimin söylediği şimdiye kadar hiç takılmadan, kasılmadan kullandığu yönünde çokta memnundu.Without survival oyuyordu gün boyu.Hiç sorun yaşamadı.Oğlum'da bir sürü fps gerektiren oyunları yükledi hepsinde takılmadan oynadı.Hiçbir oyundan 120 fps bekleyemeyeceğimizi bildiğimiz içinde bir ps5 performansı beklemiyoruz telefondaki oyunlardan.Günü geçirmeye yarasın, oyun oynamak istediğimizde de yarı yolda bırakmasın kafi bizim için.

5-Nothing ear (2024) süper bir kulaklık fakat şöyle bir durum var, arkadaşıma aldırdım 5-6 ay kullandı daha sonra 1 kulaklıktan kısık ses sorunu oluştu. Garantiye gönderdi para iadesi yaptılar, anladığım kadarıyla tamiri olmuyor. Sizde aynı sorunu yaşar mısınız orasını bilmiyorum ama kulaklıktan çok memnundu. Sonuç olarak müşteri memnuniyeti sağlandı.Aradan geçen zaman farkından dolayı müşterinin zarara uğramaması için aynı cihazdan alabilmesi için kupon da oluşturmayı teklif etmişler.Örneğin aldığında cihaz 2500 tl idi ama şuan 3500 tl, bu aradaki farkı istemeden aynı cihazdan alabilmesini teklif etmişler - ki bunu hiçbir firma yapmaz. Bu beni çok şaşırttı.Arkadaşımda paraya ihtiyacı olduğu için parayı kabul etmiş.

-BT sorunuza cevabı ise aşağıdaki makaleden ulaşabilirsiniz.
-Evet tüm codecleri destekler.

Çözüm
Geri
Üst Alt