Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) için Nothing OS 2.6 (241031-1818) Güncellemesi yayınlandı.

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer

Nothing Phone (1): Yeni Güncellemeyle Daha İyi Performans ve Güvenlik​

1731050140056.png

Nothing Phone (1) kullanıcıları için yeni bir yazılım güncellemesi yayınlandı. Nothing OS U2.6-241031-1818 olarak adlandırılan bu güncelleme, birçok önemli iyileştirme ve hata düzeltmesi içeriyor.

1731050212409.png

Güncellemeyle gelen yenilikler:
  • Genel İyileştirmeler: Sistem genelinde performans ve kararlılık artırıldı.
  • Video Çağrı Desteği: Daha fazla operatörle video çağrı desteği genişletildi.
  • VoLTE Bağlantısı Düzeltmesi: Bazı cihazlarda yaşanan VoLTE bağlantı sorunları giderildi.
  • Güvenlik Yama Güncellemesi: Cihazın güvenliği için Kasım ayı güvenlik yaması uygulandı.
  • Hızlı Ayarlar Paneli İyileştirmesi: Hızlı Ayarlar panelindeki ağ ayarları arasında hızlı geçiş yaparken yaşanan takılmalar düzeltildi.
  • Bluetooth İyileştirmesi: Bluetooth cihazlarının durumunu güncellemekte yaşanan gecikmeler giderildi.
  • Kamera İyileştirmesi: 2.0x veya daha yüksek yakınlamalarda çekilen fotoğrafların detaylı bilgilerinin görüntülenmemesi sorunu çözüldü.
Bu güncelleme, aşamalı olarak tüm kullanıcılara dağıtılacak. Bu yaklaşım, sorunları tespit etmek ve sorunsuz bir dağıtım sağlamak için önemlidir.

Nothing Phone (1) kullanıcıları, güncelleme bildirimini aldıktan sonra cihazlarını güncelleyebilirler. Bu güncellemeyle birlikte, daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve daha güvenli bir cihaz elde edecekler.

Güncellemeyi beklemek istemeyen kullanıcılar aşağıdaki linkte bulunan OTA dosyası ile Nothing Manuel Güncelleme aracını kullanarak güncelleştirmeyi telefonlarına yükleyebilirler.

Son düzenleme:
benim manuel yaptığım güncelleme mi hocam bu Eylül de paylastiginiz ota güncellemesi?

benim manuel yaptığım güncelleme mi hocam bu Eylül de paylastiginiz ota güncellemesi?

buyrun yükleyebilirsiniz.

Güncelleme Türkiye'de dağıtılmaya başlandı.

Geri
Üst Alt