Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) için Nothing OS V3.2 güncellemesi yayınlandı.

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone (1) İçin Nothing OS V3.2 Güncellemesi Yayında: Gizlilik Alanı, Hotspot Yöneticisi ve Gelişmiş Glyph Deneyimi!

Nothing'in ikonik ilk akıllı telefonu Nothing Phone (1) kullanıcıları için beklenen yeni bir sistem güncellemesi yayınlandı! Nothing OS V3.2-250610-1104 sürüm numarasıyla gelen bu güncelleme, cihazınıza yepyeni özellikler eklerken, genel performansını ve güvenliğini önemli ölçüde artırıyor. Nothing Phone (1) deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak tüm yenilikler ve iyileştirmeler için okumaya devam edin!

1750250751679.png

Güncelleme Dağıtım Süreci Hakkında Önemli Bilgi:

Nothing, tüm firmware güncellemelerini genellikle kademeli olarak kullanıcılara sunar. Bu, Nothing Phone (1)'e sahip tüm kullanıcıların güncellemeyi aynı anda alamayacağı anlamına gelir. Bu strateji, olası sorunların yakından izlenmesini ve her kullanıcı için sorunsuz ve kararlı bir dağıtımın sağlanmasını amaçlar. Eğer güncelleme henüz cihazınıza ulaşmadıysa lütfen endişelenmeyin, kısa bir süre içinde size de bildirimi gelecektir.

1750251903484.png

Nothing OS V3.2 ile Gelen Yenilikler Neler? İşte Detaylı Değişiklikler:

Bu son yazılım paketi, Nothing Phone (1)'in işlevselliğini ve kullanıcı deneyimini zenginleştiren önemli geliştirmeler içeriyor:

Yeni Özellikler:
  • 🔐 Gizlilik Alanı (Privacy Space) Tanıtıldı: Artık hassas uygulamalarınızı, fotoğraflarınızı ve belgelerinizi güvenli bir bölgede saklayabilirsiniz. Uygulama çekmecesinde sağa kaydırarak bu özel ve güvenli alana hızlıca erişim sağlayabilirsiniz.
  • 🔑 Ayrı Gizlilik Şifresi Belirleme: Yeni Gizlilik Alanı ve mevcut Uygulama Kilitleyici (App Locker) için ayrı bir gizlilik şifresi belirleme olanağı sunuldu. Bu, verilerinizin güvenliğini bir kat daha artırarak kişisel bilgilerinizin daha iyi korunmasını sağlar.
  • 📶 Hotspot Yöneticisi: Telefonunuzun kişisel hotspot'una bağlı cihazları kolayca yönetebileceğiniz yepyeni bir Hotspot Yöneticisi eklendi. Bağlı cihazları görüntüleyebilir ve kontrol edebilirsiniz.
Diğer İyileştirmeler ve Hata Düzeltmeleri:
  • 💡 Glyph Composer Müzik Çalma Sorunu Giderildi: Glyph Composer'da müzik çalarken yaşanan yanlış ışık şeridi gösterimi sorunu düzeltildi. Bu, Glyph arayüzü deneyiminizin daha tutarlı olmasını sağlayacak.
  • 📳 Yüz Kilidi Titreşim Kontrolü: Ayarlar'daki dokunma geri bildirimi geçişini kullanarak kilit ekranındaki yüz kilidi titreşimini artık devre dışı bırakabilirsiniz.
  • 🛡️ Haziran Ayı Android Güvenlik Yaması Güncellendi: Cihazınızın güvenliği en güncel tehditlere karşı korunmak amacıyla Android güvenlik yaması Haziran ayına yükseltildi.
  • 🛠️ Erişilebilirlik Sorunları Giderildi: Başlatıcı (Launcher), Galeri ve diğer uygulamalardaki erişilebilirlik sorunları düzeltildi. Bu, cihazın daha kapsayıcı ve herkes tarafından daha kolay kullanılabilir olmasını sağlıyor.
  • 🐞 Genel Hata Düzeltmeleri ve Kararlılık İyileştirmeleri: Cihazın genel performansında ve akıcılığında hissedilir iyileşmeler sağlanıyor. Daha az donma, takılma ve beklenmedik uygulama kapanmaları ile daha sorunsuz bir kullanım sunuluyor.
Önemli Güncelleme Notları:
  • Güncelleme işlemi sırasında cihazınızda geçici olarak aşırı ısınma ve artan güç tüketimi yaşanabilir. Bu durum normaldir ve güncelleme tamamlandıktan kısa bir süre sonra cihazınız normal çalışma düzenine dönecektir.
  • Güncellemeyi mobil ağ, kotalı Wi-Fi veya dolaşım (roaming) sırasında indirmek ek ücrete neden olabilir. Mümkünse, güçlü ve sınırsız bir Wi-Fi ağı üzerinden indirmeniz tavsiye edilir.
Nothing Phone (1) Cihazınızı Nasıl Güncellersiniz?

Bu önemli güncellemeyi cihazınıza yüklemek için genellikle:
  1. Telefonunuzun Ayarlar menüsüne gidin.
  2. Sistem veya Telefon Hakkında bölümünü bulun.
  3. Sistem Güncellemesi seçeneğine dokunarak güncellemeyi kontrol edin.
  4. Güncelleme mevcutsa, ekrandaki talimatları izleyerek indirme ve yükleme işlemini başlatın.

Eğer güncelleme telefonunuzda gözükmüyorsa manuel ota yöntemi ile yükleyebilirsiniz.

NothingOS 3.2(Spacewar-V3.2-250610-1104) OTA Dosyası: https://android.googleapis.com/packages/ota-api/package/f65af9ef8ae723584cc27626ec040c1b12b4436a.zip

Nothing Phone (1) kullanıcılarının, cihazlarının en yeni güvenlik önlemlerine sahip olması, daha stabil çalışması ve yeni özelliklerden faydalanması için bu güncellemeyi en kısa sürede yüklemeleri şiddetle tavsiye edilir. Hemen güncelleyin ve Nothing Phone (1) deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın!

Son düzenleme:
Sözde amiral gemisi Nothing 2 en son ona gelecek galiba güncelleme :)

Sözde amiral gemisi Nothing 2 en son ona gelecek galiba güncelleme :)

Konunun amiral gemisi ile alakası yok, nothing in güncelleme politikası 2 ayda 1.
Nothing phone 1, cmf phone 1 ve 3a Nisan ayında güncelleme almışlardı bu yüzden Haziran ayında aldılar güncellemeyi. Nothing phone 2 ve 2a modeli ise Temmuzun ilk haftasında 3.2 güncellemesi ve Temmuz güvenlik yamasını alacaktır. Aslında önde bile olabiliyor.

Np1 in aldığı nothing OS 3.2 güncellemesini 2 ve 2a modeli içerik olarak zaten almıştı, sadece versiyonu Nos 3.0'dı.Np1 1 ay sonra aldı sadece versiyon adı 3.2 oldu 🙂

o zaman problem yok diyelim. Cevap için ayrıca teşekkür ederim.

Animasyonların akıcı olacağı güncelleme bu mu yoksa NOS 3.5 mi acaba?

Son düzenleme:
ya işte marka budur ya 3 sene oldu telefona hala babalar gibi güncelleme geliyor. Adam bunlar adam. Android 16 gelmese olur , NOS 4 e kaadr bizi taşısalar süper olur.

Hala poco mu honor mu hahaha

bana hala güncelleme gelmedi.
güncelleme gelen var mı?

Konunun en altında manuel ota dosyası mevcut, dilerseniz onunla güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Türkiye ye gelmesi 1 haftayı bulacaktır
Bu şekilde güncellemelere biraz soğuk bakıyordum hocam ama siz dedikten sonra yaptım zor değilmiş. Ayrıca güncelleme çok güzel olmuş animasyonlar çok gelişmiş.

Bu şekilde güncellemelere biraz soğuk bakıyordum hocam ama siz dedikten sonra yaptım zor değilmiş. Ayrıca güncelleme çok güzel olmuş animasyonlar çok gelişmiş.

Güle güle kullanın hocam 🙏

Acaba benim telefon yan telefon olarak kullanıyorum diye darıldı mı bana ? kaç gün geçti hala güncelleme gelmedi bana 😂

Acaba benim telefon yan telefon olarak kullanıyorum diye darıldı mı bana ? kaç gün geçti hala güncelleme gelmedi bana 😂
Yok hocam son 2 güncellemedir nothing güncellemeleri bölgesel yayınlıyor. Türkiye ye gelmesi 1 haftayı bulur. Hanımın nothing phone 1 i kontrol ettim, onda da gözükmüyor henüz.

Yok hocam son 2 güncellemedir nothing güncellemeleri bölgesel yayınlıyor. Türkiye ye gelmesi 1 haftayı bulur. Hanımın nothing phone 1 i kontrol ettim, onda da gözükmüyor henüz.
Bekleyelim bakalım 😂 sağolasın

valla ben dün buradaki linkteki paketi indirip kurdum.

Bu güncelleme dosyasını manüel yükledikten sonra cihazı şarja taktığımda hızlı şarj yazıyor ama dolmuyor

Ekli dosyalar

• 17535391206614160106145256596628.jpg
    17535391206614160106145256596628.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 44
Bu güncelleme dosyasını manüel yükledikten sonra cihazı şarja taktığımda hızlı şarj yazıyor ama dolmuyor

Selamlar, 100 watt şarj cihazı ile şarj ettiğinizde de ultra hızlı şarj yazıyor. Kelime hilesi aslında. Önceki şarj ediliyor yazısından bir farkı yok. Kelime değişikliği yapmışlar sadece

Geri
Üst Alt