Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) Kablosuz Kılıf ve Şarj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Murat
Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (1)
Merhaba nothing phone 1 de kablosuz şarj bulunuyor ama iphonedaki gibi yapışma durumu yok bende şeffaf kılıfa metal halka yerleştirip woyax wy 10 mag mıknatıslı powerbanki ile şarj ediyorum kablosuz olarak hem yapışıyor hemde ediyor iphonedaki gibi optimize etmesede cihaz ısınıp tekrar soğuyunca şarj ediyor bu pil sağlığı ve diğer açılardan bir zararı varmı? ayrıca kablolu olarak ettiğimde powerbankide arkasına yapıştırmak istiyorum yer kaplamaması için ama 2 si birden şarj ediyor telefonu hem kablosuzdan hem kablolu olarak bu yazılımsal bir sorunmu yoksa ediyormu bir zararı olurmu bilginiz varmı?

Merhaba nothing phone 1 de kablosuz şarj bulunuyor ama iphonedaki gibi yapışma durumu yok bende şeffaf kılıfa metal halka yerleştirip woyax wy 10 mag mıknatıslı powerbanki ile şarj ediyorum kablosuz olarak hem yapışıyor hemde ediyor iphonedaki gibi optimize etmesede cihaz ısınıp tekrar soğuyunca şarj ediyor bu pil sağlığı ve diğer açılardan bir zararı varmı? ayrıca kablolu olarak ettiğimde powerbankide arkasına yapıştırmak istiyorum yer kaplamaması için ama 2 si birden şarj ediyor telefonu hem kablosuzdan hem kablolu olarak bu yazılımsal bir sorunmu yoksa ediyormu bir zararı olurmu bilginiz varmı?
Kablosuz şarj her zaman zararlı batarya ısınıp pil sağlığının hızlı düşmesini sağlıyor aynı şekilde bende np1 ile 14 Pm var test ettim kaç kere kablosuz şarj kolaylık olsada pil sağlığına ciddi zarar veriyor batarya hızlı ölüyor hem kablolu hem kablosuz şarj etmez diye biliyorum tek kabloyla şarj et dışarı çıkarken kablosuz kullan sadece daha uzun ömürlü kullanırsın cihazı.

Geri
Üst Alt