Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) kaç sene güncelleme alacak?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone (1) için Nothing'in resmi olarak açıkladığı güncelleme politikası şu şekilde:
  • 3 yıl Android işletim sistemi güncellemesi: Bu, Android 13 ile piyasaya sürülen cihazın Android 14, Android 15 ve Android 16 olmak üzere toplamda 3 büyük Android güncellemesi alacağı anlamına geliyor.
  • 4 yıl güvenlik güncellemesi: Cihaz, 4 yıl boyunca güvenlik yamaları almaya devam edecek.
Güncel Durum ve Önemli Notlar:
  • Android 14 Güncellemesi: Nothing Phone (1), Android 14 güncellemesini resmi olarak aldı.
  • Android 15 ve Nothing OS 3.5: Cihaz, Android 15 tabanlı Nothing OS 3.5 güncellemesini de alacak. Bu, cihazın ikinci büyük Android güncellemesi olacak.
  • Android 16 ve Nothing OS 4.0: Nothing Phone (1) için resmi olarak Android 16 güncellemesi ve beraberinde Nothing OS 4.0 güncellemesi sunulmayacak. Çünkü, Nothing OS 4.0, Android 16 ile birlikte gelecek ve Phone (1)'in donanımı bu yeni işletim sistemini tam olarak destekleyemeyecek.
  • Güvenlik Güncellemeleri: Cihaz, Android işletim sistemi güncellemesi almayı bırakacak olsa da, 4 yıllık güvenlik güncellemesi süresi boyunca güvenlik yamaları almaya devam edecek. Bu da cihazın güvenliğinin uzun bir süre boyunca sağlanacağı anlamına geliyor.
Özet:

Nothing Phone (1), 3 yıl boyunca büyük Android işletim sistemi güncellemesi (Android 13, 14 ve 15) ve 4 yıl boyunca güvenlik güncellemeleri alacak. Ancak, Android 16 ve Nothing OS 4.0 güncellemesini almayacak.

Ek Bilgi:

Akıllı telefon üreticilerinin güncelleme politikaları, cihazların uzun ömürlü olması ve kullanıcıların en güncel yazılım deneyimini yaşaması açısından önemlidir. Nothing'in bu konudaki yaklaşımı, sektördeki genel beklentilerle paraleldir. Güncellemeler sayesinde, telefonunuz daha uzun süre güvenli ve güncel kalacaktır.

Son düzenleme:
@Dr. Android . Selamlar hocam. 2025 yılında phone 1 alınır mı sizce ?
Merhabalar, bence alınır. Ben şahsen 2a kullanıyorum ama 1 i daha çok beğeniyorum. Eğer güncelleme takıntınız yoksa sizi uzun yıllar götürecek bir telefon nothing Phone 1

şöyle düşünün şu anda piyasadaki pek çok xiaomi ve oppo cihaz 2-3 ana güncelleme alacak. pek çoğu da android 13-14. yani ya NP1 ile aynı miktarda güncelleme alacak ya da bir fazlası. aslında çok bir değişiklik yok.

Geri
Üst Alt