Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) Kamera Performansı

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone (1), 2022'de piyasaya sürüldüğünde dikkat çekici tasarımıyla olduğu kadar kamera yetenekleriyle de adından söz ettirdi. Telefonun arkasında yer alan 50 MP çift kamera sistemi, Sony'nin IMX766 sensörünü kullanarak etkileyici fotoğraflar ve videolar çekmeyi mümkün kılıyor.

Sony IMX766: Işığa Duyarlılık ve Detay Zenginliği

IMX766 sensörü, 1/1.56 inçlik genişliğiyle daha fazla ışık yakalama kapasitesine sahip. Bu sayede, düşük ışık koşullarında bile daha net, detaylı ve canlı fotoğraflar çekmek mümkün hale geliyor. Gece modu özelliğiyle birleştiğinde, Nothing Phone (1) ile etkileyici gece fotoğrafları yakalayabilirsiniz.

50 MP Çift Kamera: Her Anı Yakala

Nothing Phone (1)'in çift kamera sistemi, 50 MP ana kamera ve 50 MP ultra geniş açılı kameradan oluşuyor. Ana kamera, Sony IMX766 sensörü sayesinde yüksek çözünürlüklü ve detaylı fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Ultra geniş açılı kamera ise, daha geniş bir alanı kadraja sığdırmanıza ve manzara fotoğraflarında daha fazla detay yakalamanıza olanak tanıyor. Her iki kamera da elektronik görüntü sabitleme (EIS) ve optik görüntü sabitleme (OIS) özellikleriyle donatılmış, bu sayede titremeleri en aza indirerek daha stabil videolar çekebilirsiniz.

Yapay Zeka Destekli Fotoğrafçılık: Akıllı ve Yaratıcı Çekimler

Nothing Phone (1), yapay zeka destekli fotoğrafçılık özellikleriyle de donatılmış. Sahne tanıma özelliği, çektiğiniz fotoğrafın türünü otomatik olarak algılayarak en uygun ayarları yapıyor. Otomatik HDR özelliği ise, yüksek kontrastlı sahnelerde bile dengeli ve detaylı fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Portre modu, arka planı bulanıklaştırarak profesyonel görünümlü portreler çekmenize olanak tanıyor.

4K 30 FPS Video Kaydı: Anılarınızı Canlı Tutun

Nothing Phone (1), 4K çözünürlükte 30 FPS video kaydı yapabiliyor. Bu sayede, anılarınızı daha detaylı ve canlı bir şekilde kaydedebilirsiniz. Video stabilizasyon özelliği sayesinde, titremeleri en aza indirerek daha profesyonel videolar çekebilirsiniz.

16 MP Ön Kamera: Selfie'lerinizde Fark Yaratın

Nothing Phone (1)'in 16 MP ön kamerası, yüksek çözünürlüklü selfie'ler ve görüntülü görüşmeler için ideal. Yapay zeka destekli güzellik modu ve portre modu gibi özellikler de selfie'lerinizi daha etkileyici hale getiriyor.

Sonuç

Nothing Phone (1), Sony IMX766 sensörü ve gelişmiş kamera özellikleriyle, fotoğrafçılık deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Hem profesyonel fotoğrafçılar hem de amatör kullanıcılar için ideal bir seçenek olan Nothing Phone (1), her anı en iyi şekilde yakalamanıza yardımcı oluyor.

Ek Bilgi: Nothing Phone (1)'in kamera yazılımı sürekli güncellenerek yeni özellikler ve iyileştirmeler sunuluyor. Bu sayede, kullanıcılar her zaman en güncel ve optimize edilmiş kamera deneyimini yaşayabiliyorlar.

np1 ekranım fena toz tutuyor amoled olduğu için mi acaba daha önceki telefonumda böyle birşey yoktu.

np1 ekranım fena toz tutuyor amoled olduğu için mi acaba daha önceki telefonumda böyle birşey yoktu.

Amoled ekranlar diğer ekranlara göre daha az toz tutar, ekranda koruyucu vs var mı?

Amoled ekranlar diğer ekranlara göre daha az toz tutar, ekranda koruyucu vs var mı?

Benim takdirdigim bı ekran koruyucu yok ama bu telefon bı ekran koruyucuyla falan gelmiyor değil mi? Np1

Geliyor 🙂 takılmış olarak geliyor.
bende öyle tahmin ediyordum ya bi çıkıntı var en üstte gördüm ilk başta ekranın kenarı sandım... şimdi anladım 😃 diğer modellerde de var mı sizde koruyucu. bı de bu koruyucular kırılmaya karşı mı yoksa kirlenmesin diye mi?

bende öyle tahmin ediyordum ya bi çıkıntı var en üstte gördüm ilk başta ekranın kenarı sandım... şimdi anladım 😃 diğer modellerde de var mı sizde koruyucu. bı de bu koruyucular kırılmaya karşı mı yoksa kirlenmesin diye mi?
Hepsinde var, fabrika çıkışı bu şekilde. Kırılmaya karşı koruma.

Geri
Üst Alt