Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) Nothing OS 3.0 güncellemesi sonrası karşılaşılan hatalar ve eksik özellikler

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone (1) için 15 Ocak 2025 tarihinde yayınlanan Nothing OS 3.0 güncellemesi, kullanıcılar arasında heyecan yaratan birçok yeni özellik ve geliştirme sunuyor. Bu makalede, güncellemenin sunduğu yenilikler, karşılaşılan hatalar ve eksik özellikler üzerinde durulacaktır.

Yeni Özellikler​

Nothing OS 3.0 ile birlikte gelen en dikkat çekici yeniliklerden biri, pop-up görünüm uygulamalarında navigasyon çubuğunun görünmesidir. Bu özellik, kullanıcıların çoklu görev yaparken daha rahat bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Ayrıca, kilit ekranı özelleştirmeleri de önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar, kilit ekranındaki saat stillerini ve widget alanlarını genişletme imkanına sahipler.

Hatalar​

Ancak güncelleme bazı hataları da beraberinde getiriyor. Örneğin, Glyph fenerini açtığınızda normal fener düğmesinin de açılması gibi beklenmedik durumlar yaşanabiliyor. Kullanıcılar, bu tür sorunların günlük kullanım deneyimlerini olumsuz etkilediğini belirtiyorlar.

Eksik Özellikler​

Güncelleme ile birlikte bazı kullanıcılar, Nothing Gallery uygulamasındaki editör, kamera widget'ı, lenticular filtre, özel alan, Glyph arayüzü güncellemeleri ve Circle to Search gibi bazı özelliklerin eksik olduğunu dile getiriyor. Bu eksiklikler, kullanıcıların beklentilerini karşılamada yetersiz kalıyor.

Diğer Gelişmeler​

Güncellemeyle birlikte gelen diğer yenilikler arasında, kilit ekranını özelleştirirken daha akıcı animasyonlar ve uygulamaları parmak izi sensörüyle açarken parlak ekran flaşının olmaması gibi görsel iyileştirmeler de bulunuyor. Bu tür küçük ama önemli değişiklikler, kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor.

Maalesef hala güncelleme yapmama rağmen aynı problemlerim devam ediyor. İş için kullandığım barkod okuma uygulamasında kamera focuslayamıyor 2 3 kez aç kapa yaptıktan sonra düzeliyor. Bi çok kez nothing desteğe mail göndermeme rağmen hala bir çözüm sunamadılar maalesef. Sırf bu yüzden evde duran iphone 11 kullanıyorum artık nothing de oyun konsolu yaptım razer kishi alıp. Şuan telefon benim için sadece bir oyun konsolu olarak iş görüyor 👌

Maalesef hala güncelleme yapmama rağmen aynı problemlerim devam ediyor. İş için kullandığım barkod okuma uygulamasında kamera focuslayamıyor 2 3 kez aç kapa yaptıktan sonra düzeliyor. Bi çok kez nothing desteğe mail göndermeme rağmen hala bir çözüm sunamadılar maalesef. Sırf bu yüzden evde duran iphone 11 kullanıyorum artık nothing de oyun konsolu yaptım razer kishi alıp. Şuan telefon benim için sadece bir oyun konsolu olarak iş görüyor 👌

Hocam başka kronik bir sorunu var mı acaba? Olmadı garantiye gönderip telefon değişimi isteseniz.Mevvuttaki odaklanma sorununu anlamayabilirler çünkü.

Kamerayı yakınlaştırıp fotoğraf çekmeyi deneyin bakalım bi belki bulanık vs çıkar.

benimkisi yazılımsal bir problem. Normal kamerada yakınlaştırınca herhangi bir sıkıntı yok

Geri
Üst Alt