Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) Sim Kart Slotu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhaba sim card slotum kayboldu ürün global yurtdışından hediye geldi. Nasıl temin edebilirim

Merhaba sim card slotum kayboldu ürün global yurtdışından hediye geldi. Nasıl temin edebilirim

Merhaba, Türkiye'de satışı yok malesef. Aşağıdaki linki inceleyin, Türkiye'ye gönderiliyorsa oradan temin edebilirsiniz. Bu arada bende biraz daha araştırmaya çalışayım.

Ek olarak nothing phone yetkili servislerini arayarak sorabilirsiniz.Büyük ihtimalle sadece garantili cihazlara bakıyoruz diyeceklerdir, parası ile alacağım diye bir yoklayın derim.

Hiçbiri olmazsa evofone ile görüşün belki temin ederler. Diyeceğim ama onlarda garantili cihazlara bakıyorlar sadece.

Kısacası işiniz Türkiye'de belkilere kaldı.O yüzden en iyi çözüm yurtdışı olacak.Araştırıp dönüş yapacağım.

Amazon ürünleri Türkiyeye satışı yok sanırım. Maxbhi sitesi de güvenilir mi bilmiyorum. Evofone ise dediğiniz gibi garantili cihazlara bakıyor

Amazon ürünleri Türkiyeye satışı yok sanırım. Maxbhi sitesi de güvenilir mi bilmiyorum. Evofone ise dediğiniz gibi garantili cihazlara bakıyor

Evet bölgesel olarak farklılık gösterebiliyor. Yurtdışında tanıdığınız varsa ondan da sipariş edebilirsiniz.

Maxbhi yı hiç bilmiyorum gönderiyorsa denenebilir, yüksel bir miktar değil nasıl olsa.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt