Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (1) Turkcell Pasaj'da Platinum İndirimiyle 8.999 TL!

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Dr. Android

⚪⚫🔴
Yönetici
Admin
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Nothing OS Sürümü
3.2
Kulaklık
Diğer
Nothing Phone (1)'in ikonik şeffaf tasarımına ve temiz Nothing OS deneyimine sahip olmak için harika bir fırsat!
Bugün de Turkcell Pasaj’da satışta olan Nothing Phone (1), tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak Platinum ayrıcalığınız varsa bu fırsat çok daha cazip hale geliyor!

💥 Özel Platinum İndirimi ile Fiyat Dibinde!​

Ekran görüntüsü 2025-11-07 122900.png

Eğer Turkcell Platinum müşterisiyseniz, Nothing Phone (1) alımınızda anında 1000 TL EK İNDİRİM kazanıyorsunuz!

Normal Satış FiyatıPlatinum İndirimiSana Özel Fiyat
9.999 TL1.000 TL8.999 TL!

Nothing Phone (1)'i bu eşsiz fiyatla 8.999 TL’ye sepetinize ekleyin ve benzersiz tasarımı, akıcı yazılımı en uygun fiyata deneyimleyin.

Unutmayın! Bu kampanya yalnızca sadece Turkcell Pasaj’da geçerli! Hemen Turkcell Pasaj'ı ziyaret edin ve Nothing Phone (1) sahibi olun!

Son düzenleme:
acele edin turkcell kampanyası 500 kullanımda geçerliymiş. o yüzden kod almak bişi ifade etmiyor. ilk kullanılan 500 kod önemli.

Nothing Phone (1)'in ikonik şeffaf tasarımına ve temiz Nothing OS deneyimine sahip olmak için harika bir fırsat!
Bugün de Turkcell Pasaj’da satışta olan Nothing Phone (1), tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak Platinum ayrıcalığınız varsa bu fırsat çok daha cazip hale geliyor!

Platinum üye olmayan kişilere 1000 Tl değerindeki İndirim Kodu konu altından yazacak ilk kişiyle Özel mesaj aracılığı ile paylaşılacaktır.

💥 Özel Platinum İndirimi ile Fiyat Dibinde!​

Ekli dosyayı görüntüle 3172

Eğer Turkcell Platinum müşterisiyseniz, Nothing Phone (1) alımınızda anında 1000 TL EK İNDİRİM kazanıyorsunuz!

Normal Satış FiyatıPlatinum İndirimiSana Özel Fiyat
9.999 TL1.000 TL8.999 TL!

Nothing Phone (1)'i bu eşsiz fiyatla 8.999 TL’ye sepetinize ekleyin ve benzersiz tasarımı, akıcı yazılımı en uygun fiyata deneyimleyin.

Unutmayın! Bu kampanya yalnızca sadece Turkcell Pasaj’da geçerli! Hemen Turkcell Pasaj'ı ziyaret edin ve Nothing Phone (1) sahibi olun!
Bekliyorum yöneticim :)

kod sadece numara sahibinin hesabında çalişiyor. az önce arkadaşın kodunu denedim olmadı. kendi uyeliğinde çalıştı.

"isterse arkadaş adına satın alabilirim" teklifi yaptım, cevabını bekliyorum.

benim kredi kartım da 200tl iade yaptı :) 8799 a geldi. şaka gibi ya.

benim kredi kartım da 200tl iade yaptı :) 8799 a geldi. şaka gibi ya.

Arkadaş haklı olarak kabul etmedi.hediye Kod kullanımını iptal ediyorum konudaki.Hocam senin almadığın kimse kaldı mı Nothing :) TR'deki Nothing nüfusu sayende çoğalıyor.

Arkadaş haklı olarak kabul etmedi.hediye Kod kullanımını iptal ediyorum konudaki.Hocam senin almadığın kimse kaldı mı Nothing :) TR'deki Nothing nüfusu sayende çoğalıyor.
hahaah bunu ne yapacam bilmiyorum almış oldum dursun kenarda birilerinin ihtiyacı olur.

hahaah bunu ne yapacam bilmiyorum almış oldum dursun kenarda birilerinin ihtiyacı olur.

Bende aldım bir tane daha np1, sende olmasan nothing'den vazgeçeceğim. Bir sen kaldın nothing tarafından olumlu baktığım.

Turkcell ev interneti abonesiyim. Bu platinum olayı için hattımın mı olması gerekiyor acaba?

Turkcell ev interneti abonesiyim. Bu platinum olayı için hattımın mı olması gerekiyor acaba?
Turkcell Platinum tarifen olmalı. Ya da sor arkadaşlarına platinum olan var ise telefonundaki platinum uygulamasından girip kodu alın sonra pasaj uygulamasından giriş yapıp ürün alın kredi kartını da kendi kartınız yapın. ben öyle yaptım

İndirim tekrar başladı.Kaçıranlar tekrar değerlendirebilir.

Geri
Üst Alt