Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone 2 Ekran Çizilmesi

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhabalar, sıfır nothing phone 2 aldım kurulumunu vs. yaptım daha sonra montumun iç cebine koymuştum bir baktım çizilmiş ne yapmamı önerirsiniz? Bir de eğer kendi servisinde ekran değişimi olursa ne kadar tutar bilgi verir misiniz?

Çözüm
Hocam ben de 2 aydır kullanıyorum. Ön kamera üzerinde parmağınızı gezdirirseniz bir çıkıntı hissedeceksiniz. Eğer bu çıkıntı hala varsa cihazınızda ekran koruyucu bulunuyor demektir. Bir sorun olacağını düşünmüyorum
Ayrıca yandan baktığınızda böyle bir görüntü varsa da ekran koruyucu olduğunu gösterir.

1737636754799.png
Telefon zaten kutunda ekran koruyucu uygulanmış olarak çıkıyor, eğer kutuyu açınca cıkarmadıysanız bir sorun olmaz ancak çıkardıysanız Evofone ile görüşebilirsiniz. Tutar hakkında bir bilgim yok maalesef.

Merhabalar, sıfır nothing phone 2 aldım kurulumunu vs. yaptım daha sonra montumun iç cebine koymuştum bir baktım çizilmiş ne yapmamı önerirsiniz? Bir de eğer kendi servisinde ekran değişimi olursa ne kadar tutar bilgi verir misiniz?
Merhaba telefonu aldığınızda üzerinde jelatin bulunur bunu çıkartmadıysanız eğer büyük ihtimalle o zarar görmüştür telefon ekranına bir şey olmamıştır diye tahmin ediyorum.jelatini çıkartmışmıydınız?

Emin misiniz telefon modelim nothing phone 2 epey üzerinden baktığım detaylarda yazmıyordu ama.
Eminim jelatin var üzerinde en üst kısma bakın ekranın göreceksiniz.çıkartmaya çalışırken dikkat edin ekranı çizmeyin.

Emin misiniz telefon modelim nothing phone 2 epey üzerinden baktığım detaylarda yazmıyordu ama.
Hocam ben de 2 aydır kullanıyorum. Ön kamera üzerinde parmağınızı gezdirirseniz bir çıkıntı hissedeceksiniz. Eğer bu çıkıntı hala varsa cihazınızda ekran koruyucu bulunuyor demektir. Bir sorun olacağını düşünmüyorum

Ayrıca yandan baktığınızda böyle bir görüntü varsa da ekran koruyucu olduğunu gösterir.

1737636754799.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Geri
Üst Alt