Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone 2 Kilit Ekranı Hızlı Ayarlar yok

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Merhaba, Nothing Phone 1'de olan Kilit ekranındaki Hızlı Ayarlar, Nothing Phone 2'de yok.İki telefonunda Nothing OS sürümleri 2.5.5 olmasına rağmen Nothing Phone 2'de olmaması şaşırtıcı.

Telefona arama geldiğinde üstteki panel aşağı iniyor, kapatmak istiyorum ama benim cihazda o ayar yok. Yardımcı olabilir misiniz?

1000009498.jpg1000009480.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba öncelikle forumumuza hoş geldiniz.İlgili ayar Nothing Phone 2'lere henüz gelmiş değil.Nothing firmasına feedback yazdık eklenmesi için.Önümüzdeki güncellemelerde eklenecektir.

O zamana kadar Nothing Phone 2 için tasarlanmış Custom Rom'ları kullanarak bu ayarı kullanabilirsiniz.

**

Konu başlığı güncellendi.
Konu doğru kategoriye taşındı.

Merhaba öncelikle forumumuza hoş geldiniz.İlgili ayar Nothing Phone 2'lere henüz gelmiş değil.Nothing firmasına feedback yazdık eklenmesi için.Önümüzdeki güncellemelerde eklenecektir.

O zamana kadar Nothing Phone 2 için tasarlanmış Custom Rom'ları kullanarak bu ayarı kullanabilirsiniz.

**

Konu başlığı güncellendi.
Konu doğru kategoriye taşındı.
Teşekkür ederim cevabınız için..

Teşekkür ederim cevabınız için..
Ben teşekkür ederim. Gecikme için kusura bakmayın. Tüm yabancı forumlarda aradım belki çözüm bulabilirim diye. Herkes bu konudan müzdarip. Nothing Phone feedback formu doldurdum, talepte bulundum sizin için, gelecek sürümlerde eklenmesi konusunda.

Geri
Üst Alt