Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2) mi, (2a) mı almalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gorkem37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Şuan iPhone kullanıcısıyım ve Nothing markasına geçmek istiyorum. Fiyat konusunda 2a performans konusunda 2 modelleri arasında kaldım. Fiyat "neredeyse" yarı yarıya. Bana teknik destek olsun kullanım kolaylığı olsun ve lütfen en önemlisi "pil ömrü" olarak, hangisi daha iyidir yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba,

Nothing Phone 2 her türlü daha iyi bir telefon. Nothing Phone 2 ile 2a arasında 300 mAh lık batarya farkı var, bu da çok büyük bir fark değil. Gün boyunca Max 30 dk farkeder.

Eğer oyun vs oynuyorsanız yoğun kullanımlar için nothing Phone 2 daha performanslı bir telefon, ama benim oyunla, performansla işim olmaz diyorsanız paramda cebime kalsın diyorsanız 2a tavsiye edebilirim.

Merhaba,

Nothing Phone 2 her türlü daha iyi bir telefon. Nothing Phone 2 ile 2a arasında 300 mAh lık batarya farkı var, bu da çok büyük bir fark değil. Gün boyunca Max 30 dk farkeder.

Eğer oyun vs oynuyorsanız yoğun kullanımlar için nothing Phone 2 daha performanslı bir telefon, ama benim oyunla, performansla işim olmaz diyorsanız paramda cebime kalsın diyorsanız 2a tavsiye edebilirim.
Dediğiniz gibi oyun oynayan bir insan değilim. Max dizi film izlerim. Ayrıca gün içinde şarjı beni götürsün ve kasmasın istiyorum. Bence 2a daha doğru bir seçim olur. Teşekkürler.

Dediğiniz gibi oyun oynayan bir insan değilim. Max dizi film izlerim. Ayrıca gün içinde şarjı beni götürsün ve kasmasın istiyorum. Bence 2a daha doğru bir seçim olur. Teşekkürler.
Ben şahsen 2a kullanıyorum gayet memnunum, hiç kasmıyor. Şarjı da çok iyi gidiyor. Şimdiden hayırlı olsun 🙏

Şuan iPhone kullanıcısıyım ve Nothing markasına geçmek istiyorum. Fiyat konusunda 2a performans konusunda 2 modelleri arasında kaldım. Fiyat "neredeyse" yarı yarıya. Bana teknik destek olsun kullanım kolaylığı olsun ve lütfen en önemlisi "pil ömrü" olarak, hangisi daha iyidir yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba, Bütçe var ise direk düşünmeden Nothing Phone 2 alabilirsiniz. Ben çift hatlı olarak kullanıyorum. Bluetooth kulaklık, akıllı saat bağlı, mobil veri ile Wi-Fi açık yanı tüm fonksiyonları kullanıyorum. Gün içerisinde konuşma,dizi-film ve sosyal medya dahil yoğun kullanıyorum sabah 7:45 gibi şarjfan çıkartıyorum şu an saat 20 ve şarjım %22. Birazda oyun oynarım ortalama gece 12 gibi şarjım %7 gibi şarjım kalacaktır. Batarya konusunda sorun yaşamazsınız.

İşlemci konusunda benim şahsi görüşüm olmakla beraber ben şahsen mediatek işlemcilerin performansını beğenmiyorum. Qualcomm un özellikle TMC üretimi işlemcileri daha başarılıdır.

bence de NP 2 alabilirsin. renk olarak da beyaz rengi tavsiye ederim. arka tasarımı daha çok belli oluyor. tabi renk olarak tercih sizin. Çok seveceğinize eminim.

Geri
Üst Alt