Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone 2 Nereden Satın Alınır?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Adınız
Umut
Cihaz
Diğer
Nothing Phone 2 almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok bulamıyorum hepsiburada da var ama 50k bandında ancak telefon 50k değil 17k bandında satılıyordu. Ve hepsiburadadan kimse almamış sadece boş ilan gibi duruyor. Phone 2 artık satılmıyor mu? Türkiye'de stok kalmadı mı? nasıl bulabilirim? kısaca nereden alabilirim?

Merhabalar Türkiye'de ne yazıkki stok kalmadı, şuan sadece 2. El platformlar üzerinden satın alabilirsiniz.

Nothing Phone 2 almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok bulamıyorum hepsiburada da var ama 50k bandında ancak telefon 50k değil 17k bandında satılıyordu. Ve hepsiburadadan kimse almamış sadece boş ilan gibi duruyor. Phone 2 artık satılmıyor mu? Türkiye'de stok kalmadı mı? nasıl bulabilirim? kısaca nereden alabilirim?
Np2 hiç bir zaman 17K olmadı. en son 27K filandı. NP 2A ile karıştırıyor olabilirsinbiz o black fridayde oraları görmüştü.

hocam 50k vermeye gerek yok biraz bekle 3a pro falan alırsın daha uyguna, illa 50k bandına çıkacaksan yazın np3 alırsın

Valla Hocam, Japonyada geçen hafta çıktı. Firma daha küçük o yüzden üretim adeti olarak kestiremiyorlardır.
Ha bana kalsa 100-200 adet bişi getirseydiler keşke.

Valla Hocam, Japonyada geçen hafta çıktı. Firma daha küçük o yüzden üretim adeti olarak kestiremiyorlardır.
Ha bana kalsa 100-200 adet bişi getirseydiler keşke.

Amerika dahi bu sorunu yaşıyor, zamanla düzelecektir. Türkiyedeki kullanıcı biraz sabırsız ne yazık ki .Türkiye'deki fabrika hakkında gelişmeler ne durumda acaba çok merak ediyorum.Nothing global müşteri temsilcelerinin Türkiye'deki fabrikadan haberleri dahi yok.

1745569830265.png

bu sabırsız müşterinin en büyük suçlusu şirketler.

Benim gibi 40 üstü olanlar 2 sene beklemek zorundaydılar playstationun çıkmasını ya da bir walkmanin veya bir telefonun.

2000lerin başında Nokia bir telefon çıkartır 1 sene sonra burada satışa çıkardı. Siz anca doğubankta bulurdunuz eş zamanlı olarak.

bu sabırsız müşterinin en büyük suçlusu şirketler.

Benim gibi 40 üstü olanlar 2 sene beklemek zorundaydılar playstationun çıkmasını ya da bir walkmanin veya bir telefonun.

2000lerin başında Nokia bir telefon çıkartır 1 sene sonra burada satışa çıkardı. Siz anca doğubankta bulurdunuz eş zamanlı olarak.

Ne yazık ki öyle, telefonu çıkartmak için deliriyorlar, çıkarttıktan sonra ilk üretimler tükeniyor, ondan sonra bekle dur. Keşke telefonu tanıtacağız telaşı yerine 2-3 ay daha süreyi uzatıp bu süre zarfında üretime odaklansalar, daha çoğu ülke 3a'yı alamazken şimdi cmf phone 2 pro' yu tanıtacaklar.2 ay sonrada np3 çıkar, bekle dur.2026'da anca görürüz np3'ü Türkiye'de.

Geri
Üst Alt